Lányok/Nök szerintetek melyik a jobb megoldás?

válasza:

válasza:Én jobban szeretem az őszinteséget, ha időközben kiderülne, hogy már a legelején kamuztál, nem tudnék benned bízni.
De, ez csak én vagyok. (De, nekem az is tetszene, hogy még szűz vagy.)

válasza:Toleránsnak tartom magam, de a hazugság pont az, ami nem fér bele nekem egy kapcsolatba. Tőlem repülnél, amint megtudnám hogy kamuzol.
2 szűz pasim volt eddig, sose értettem, hogy ennek miért is kéne problémának lennie...

válasza:Ez egy elég kényes téma, de inkább legyél őszinte. Ez nem egy betegség, hanem egy átmeneti állapot, aki ezt nem tudja felfogni azzal nem is érdemes foglalkozni.
Bár a nők többsége nem szeret egy kapcsolatban dominálni, de van olyanok akiknek ez a szerep is bejön, meg kell keresni a megfelelő partnert.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gondolom sok embernek az az első reakciója, hogy "hát még jó, hogy az első, mondja meg őszintén", de biztos, hogy az jó nektek, fiúk? Lehet ezzel nagyon megbánt a csaj. Lehet jobban esne, ha azt mondaná, hogy lett barátja vagy hasonló. Ti fel szoktátok fogni, ha egy...
Kezdem az elejétől.18 éves voltam amikor rá találtam arra a lányra akivel most is együtt vagyok,akkor még nem tudtam,de úgy érzem hogy nekem ő az igazi,ő a tökéletes nő a számomra.2015.03.11 ekkor jöttünk össze hivatalosan,ekkor kérdeztem meg tolle hogy lesz e a...
Valakit túl korán engedtem közel magamhoz ,túl sok mindent elmondtam neki. Azt hiszem szeretem. Szerintem ő is engem valamennyire de ő kevésbé mondott el dolgokat magáról és kevésbé egyértelműen fejezte ki magát. Tudom hogy utólag már igazán mindegy mit...
Sziasztok, Nem tudom eldönteni, mi lenne a jobb döntés/megoldás. Van egy ismeretlen lány (látatlanba talán ő lehet az igazi). Kicsit lassan figyeltem fel rá, akkor még elég sűrűn láttam.. aztán elkezdett jobban érdekelni. Aztán úgy voltam vele, ráérünk, lesz jobb...
Első komoly kapcsolatomból készülök kilépni. Ez nem hirtelen felindulás, hónapok óta érzem, hogy megoldhatatlan problémál okozta feszültség felemészt. Én úgy érzem mindent megtettem, elmondtam mi zavar, kértem h változtasson, hogy mondja el, miben kéne nekem válrotnom,...
Interneten ismerkedtünk meg tali még nem volt. 1. Én írok rá és keresem hogy lássa hogy érdeklődök iránta 2. Vagy várjak, míg ő ír rám mert így mutatom, hogy kicsit elérhetetlen vagyok. (nem keresem mindig)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!