Mit ilyenkor szerintetek a lég jobb megoldás?

válasza:

válasza:Fiatalok vagytok, meg még kislány volt, mikor összejöttetek.
Igaza van, hogy lépni akar, miért ragadjon bele egy nem jó kapcsolatba - mert ugye tenni érte nem tudtok nagyon, hisz tapasztalatotok sincs igazából.
Üljetek le komolyan beszélgetni egy nagyot, mászkáljatok el programozni, de van az a pont, ahol már mindegy, mert maximum tovább tart a szakításig vezető út, de pozitív változás nem következik be.
Nálunk is ez volt, fél évig kapaszkodtunk tök feleslegesen a másikba. Semmi értelme nem volt, csak tönkrementünk benne mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Házasság előtti párkapcsolatra gondolok, tehát nincs gyerek, meg ilyesmi, csak két fiatal, akik néhány éve együtt élnek.
fura a kérdés, tudom, valahol egyértelmő, hogy az első variáció a jobb... én mégis valahogy elképzelhetetlennek tartom, hogy úgy legyek együtt valakivel, hogy nincs efgy vitánk sem a minap egy ismerős pár mesélte nekünk (nekem s páromnak) hogy ők már évek óta együtt...
Mikor megismerkedtünk tudtam, hogy van egy csomó női ismerőse, akik miatt nem szóltam. Nem is érdekelt hogy kicsodák. Egyedül az zavart mikor lett egy új ismerőse akivel látszólag nagyon közvetlenül és kedvesen beszélt. Szóltam neki hogy ez zavar, erre mindenkivel...
Ha a párotok pánik beteg, akkor ti minden egyes alkalommal mikor rájön, hagynátok hogy had élje át a rohamot egyedül ("mert neki így jobb"), vagy próbálnátok megnyugtatni, támaszt nyújtani neki és megértetni vele, hogy nem ezzel oldja meg a problémát?
Van egy csaj, már 9 éve osztálytársam, viszonylag jóba is vagyunk, de most kirándulás után már kezdek többet érezni iránta. Mondjam el neki, hogy tetszik és hogy iránta mást érzek, vagy még próbáljam fűzni?
Persze úgy, hogy alig ismerjük egymást.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!