Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi jobb a gyereknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jobb a gyereknek?

Figyelt kérdés

Eldöntöttem,hog elhagyom a férjem.Minden próbálkozásom kudarcot vallott a házasság megmentésésre.

A férjemé a lakás,ahol lakunk,így mi megyünk a gerekkel.3,5 éves (7 hónapja jár oviba).Van saját lakásom,ami a szüleim és a munkahelem közelében van.Viszont az ovitól távol.Naponta 30 perc lenne az út,oviban átöltözés,vissza dolgozni 30 perc.A kisfiam szeret ide járni,különösen ragaszkodik az egyik óvónénihez,aki rokonunk.Elköltözzek vagy itt az ovi közelében vegek ki albérletet az óvoda befejezéséig(még 2-3 év)?

2014. máj. 11. 10:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elnézést 1-2 helyen hiányzik az "y"(nem jó a billentyű).
2014. máj. 11. 10:56
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem költözz el. Ovi miatt felesleges lenne az albérlet. Tudod a gyerek még sok változást kell hogy átéljen mire felnő.
2014. máj. 11. 10:57
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Az, hogy marad az oviba, és te inkább gyalogolsz napi 30 percet.
2014. máj. 11. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
17%

Na es akkor mi van, ha nem nalad, hanem az apánal helyezik el a gyerekeket?

Amúgy en nem vennem ki a megszokott közösségből, eleg nagy sokk lesz neki a valas......

2014. máj. 11. 11:00
 5/12 A kérdező kommentje:
A férjemnek nem kell a gyerek.
2014. máj. 11. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
24%

Klassz.... Na mindegy, legalább nem lesz harc miatta.

Továbbra is ugy gondolom, higy nem szabadna kivenni most az ovibol.

2014. máj. 11. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Maradjon az oviban a gyerek. Vállald be a napi + időt az utazásra pár évig. Ha ez nem megoldható vagy amikor belefáradsz, akkor add ki a lakásodat és a bevételből vegyél ki az ovinál egy lakást.
2014. máj. 11. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az ovi közelében keresgess ,ha van rá lehetőség. Nekem egy 2 éves kisfiam van,tudom mit jelent még 30perc is.
2014. máj. 11. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem mennék albérletbe..

Ha az iskola is ahova járni szeretne, járatni szetném azon a környéken van, akkor eladnám a lakást ha leeht, és vennék azona. Környéken, így fel őrát nyersz, az rengeteg, de tavolságra semmi a szülőktől..

Ha nem ott van a suli, akkor óvodát váltanék, ha nem fér bele a plusz 1 óra reggel( és az azért nem kevés)

Csak 7 hónapja jár oda, ugyanannyira megszeretheti az új pedagógusokat is, ráadásul nem tűnik el a másik ővonéni, hiszen rokon is..

Amúgy is rngeteg valtozás esz a ygerek életében( valás, költözés) plusz egy már semmi neki..

2014. máj. 11. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:
# 9 Igazad van,de azért ez nagy dilemma ,a kicsik nagyon tudnak ragaszkodni.
2014. máj. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!