Kiki01 kérdése:
A többemberes babákat végül rá lehet szoktatni hogy ne keljenek fel fél óránként éjjel?
Figyelt kérdés
Az enyém még csak 4 hós műlt de már tiszta hulla vagyok:(2014. máj. 10. 15:45
1/5 anonim válasza:
Én megnyugodtam ettől a cikktől: [link]
2/5 anonim válasza:
8,5 honapos a babam. Jo esetben 3 orat alszik ejszaka egyben de inkabb kettot. Egyebkent orankent fel orankent kel. Sirni hagyassal tudnad raszoktatnk en azt nem teszem. Delutan alszom vele ha mar nagyon faradt vagyok este magunkhoz veszem. Ez van...
3/5 A kérdező kommentje:
Ha egyedüli gyerek lenne nem zavarna mert akkor nappal tudnék aludni, de így emiatt kell sokszor lepasszolnom a nagyot nagyiékhoz, ide-oda:(
2014. máj. 12. 21:29
4/5 anonim válasza:
Az enyém most lett 18 hónapos de még mindig van hogy félóránként kel,jó esetben alszik max. 2-3 órát egyhuzamban,csodálkozom magamon hogy még élek:(((
5/5 anonim válasza:
Érdekes, nálunk is ez a 4 hónapos időszak volt kiborító, ugyanilyen rossz alvó volt. Most 14 hónapos, leginkább átalussza az éjszakákat, szóval van remény :)
Esetleg írj többet, pl. hogy alszik el, eszik-e éjjel, nappalok stb., háttha jobban tudunk segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!