Mi csináljak, ha nem alszik jól a babám? Se éjjel, se nappal
Hát, akkor nehéz dolgod lesz, egy 8,5 hós már manipulál a sírásával, azért sír, hogy maga mellett tartson. Ha látja, hogy működik és te mindig ott teremsz, nem fogja abbahagyni.
Esetleg próbáld meg azt, hogy csak ringatod cici nélkül, halkan susogva neki, vagy fektesd az öledbe és simizd a pociját.
Nekem más ötletem nincs, talán majd valaki más...
Huuuhh, köszönöm... Komolyan jól esik olvasni, hogy másnál is van hasonló "probléma"...
Én a nagyobbikkal is kitartó voltam a szoptatás terén, viszont ő aludt éjjel...
A kicsinek az ágyunk mellett, az én oldalamnál van a kiságya. Nem szerettem a nagyobbikat sem magunk közé fektetni, mert mindig féltem, hogy ráfekszünk, ill. én biztos nem tudnék nyugodtan, kényelmesen aludni. Tudom, hogy van olyan kiságy megoldás, aminél a rács egyik oldala le van szedve és oda van tolva egészen az ágyhoz... hát ezen a megoldáson meg még csak gondolkoztam...napközben már problémásabb lenne, mert, ha nem vagyok a szobában és felébred, kimászik..leesik..stb... A nagyobbik lányommal napközbeni altatásnál volt a probléma, őt 20 hónapos koráig szoptattam. A végén már csak napközbeni altatáshoz kellett a cici, este már apa altatta...(Mert már közben terhes is voltam a kicsivel) Szóval a franciaágyunkon fekve altattam és volt, hogy arra mentem be, hogy leesett... Most a kicsi még izgágább, rögtön meglát valamit már "szalad" kúszva...szóval nappal ez biztos nem jön be, még ha körbe is bástyázom.. Pedig sajna napközben is többször vissza kell altatnom... Tudom, sokszor magam ellen beszélek, de már nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, hogy én is pihenhessek végre... Azért köszönöm a hozzászólást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!