Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan strandoljak kisgyerekke...

Hogyan strandoljak kisgyerekkel, kit válasszak kisérőnek, vagy egyedül inkább?

Figyelt kérdés

Tegnap egyedül voltam vele, minden pillanatbanvagy a kezét kell fogni vagy hajlongani a babamedencében, minden pillanatban szinte tartani a gyermeket, uszogumin is, meg csúszdáztatni kb 100 -szor is.még nem tud magára vigyázni mint a nagyobbak.két éves. Kimerítő nagyon, plusz leszakad a derekam már a sok hajlongástol stb.

Szóval lehet jobb segítséggel hogy legalább szünetet tarthassak.

De van a nagymamám, aki "felelőtlen"(volt hogy autout mellett engedte el a gyerek kezét mert lefujta a sapkáját a szél...es még szerencse volt hogy nem rohant ki hirtelen a gyerek mert amugy az a típus aki csillagalakzatban rohan/vetődik minden irányba..

Vagy a szomszéd, aki meg pletykás, nem tudok benne bizni, de ő egy felelősségteljes apa, gyermekét sem bánnám ha hozná.de ott az a de...

Más segitségem nincs.

Szoval inkább vállaljam ma is a hajlongást kimerülest inkább egyedül?

2016. jún. 26. 08:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem altatásos kérdés hanem kisgyerekes
2016. jún. 26. 08:40
 2/14 anonim ***** válasza:
A pletykást választanám.
2016. jún. 26. 08:50
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Az én kislányom 17 hós.Mivel az apja legtöbbszőr dolgozik,mikor délelőtt kimegyünk,így egyedül vagyok vele.Nem mondom,hogy könnyű,de nem is kivitelezhetetlen.Annyi,hogy én nem igazán tudok mellette pihenni,és élvezni úgy a strandolást mint régen.Segítségem nincs,de én igazából ezért is riasztanék senkit.Van egy barátnőm,a kisfia 3 hónappal fiatalabb,mint az enyém,néha velük megyünk.Mivel neki is ott van a fia,így segíteni nem igen tudunk egymásnak.Annyiban jó,hogy ellabdáznak együtt,és akkor addig szusszanhatunk egy kicsit.De ha neked könnyebb,akkor hívj el magaddal valakit.
2016. jún. 26. 08:51
 4/14 anonim ***** válasza:
*nem is riasztanék bocsánat
2016. jún. 26. 08:52
 5/14 anonim ***** válasza:

De mennyi idős a gyereked?

És csak ez a két ember van égen földön a közeledbe? Nincs egy barátnő, egy kisgyerekes anyuka, egy tesó?

2016. jún. 26. 10:57
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

2 éves, komolyan nem hiszem el, hogy arra a mini csúszdára ami 3 lépcsőfok, nem tud egyedül felmenni és lecsúszni.

gondozónő vagyok, sok 2 évest láttam már és nem ennyire ügyetlenek, szerintem inkább nem hagyod. de miért? saját magaddal szúrsz ki, a gyerekedből meg egy önbizalom hiányos embert nevelsz.

2 éves mellé azért nem kell a szomszéd férfit elcsalni a családjától, csak hogy neked ne kelljen 100x feltenned a gyereked a csúszdára, mond neki, hogy menjen egyedül. ha elesik akkor a vízbe esik, könyörgöm, mi baja lesz?

úszógumiját se kell fogni, különben nem érez rá mennyit, hogyan lehet a vízben mozogni. ha befordul akkro fordítsd vissza.

2016. jún. 26. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Az én ketévesem is simán elpacsál egyedül... nyilván ott vagyok a közelében, de nem kell folyton fogni!

Anyám ilyen, egy lépcsőfokot nem léphet tőle szegénykém, mert megy visítani hogy jajneeleseeeeel....

😕

2016. jún. 26. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, látom már:kétéves. Na azért egy kétéves kisgyerekhez nem kell állandóan hajlongani, emelgetni. Menjetek olyan helyre, ahol viszonylag kis babamedence van. Te leülsz a partján, ő meg eltotyog. Vinni kell hozzá 1-2 játékot(vizimalom, veder, locsoló).
2016. jún. 26. 16:57
 9/14 A kérdező kommentje:

Ez kis babamedence.a gyerekek lépten nyomon elsüllyednek, mentettem már más gyerekét is mert pont előttem ült le a víz alá...

A gyermekem meg hátrafelé esett le csuszdárol es annyi reflexük van csak hogy nem vesznek viz alatt levegőt, de annyi már nincs, hogy felálljanak.

Nálunk minden kisebbet leültetnek persze maguktol mennek fel es csusznak le de folyamatosan van más gyerek is mögöttük, jobb segiteni a leülésben mert kulonben érdekes borulás a csuszás.

De nem is ragozom.

Ma rájöttem hogy ugy tartok szünetet hogy sétálunk a strandon a medencék körül nézelődni.

A szomszed amugy elvált es nem elcsalásrol van szo.amugy is olyan tesze tosza ferfi, nem is esetem, csak ő mindif szívesen jön velunk setálni pl.

2016. jún. 26. 17:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Amugy vannak bnőim, testvérem is, mind kisgyerekesek, csak ők nem tudnak olyan rugalmasak lenni.
2016. jún. 26. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!