Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után mikor jön meg a...

Szülés után mikor jön meg a menstruáció?

Figyelt kérdés
Most lesz 3 hónapos a babám, és a doki azt mondta jó lenne, ha szeptember körül megjönne. Kinek mikor jött meg. Anyatejes a babám.
2010. aug. 2. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha szeptember körül megjönne? Miért?

Nekem az elsőnél 8, a másodiknál 7 hónapra jött meg, a harmadiknál 4 hónapra, de őt sajna akkor már nem szoptattam.

Ninuminu

2010. aug. 2. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Mármint, nem értem, miért KELL megjönnie. Nekem ilyen nem mondott a doki, egyik gyereknél sem

Ninuminu

2010. aug. 2. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Addig míg szoptatsz, nem is biztos, hogy egyáltalán lesz peteérésed! Hogy mikor fog megjönni, nem lehet megjósolni, mert még a szoptató anyukák között is nagy a szóródás. Nekem pl. az egyik babánál már 6 hónaposan megjött, a lányomnál 1 év után, most a picivel meg csak 20 hónapra... szóval még egy személynél is változó...pedig mindegyik 6 hónapig kizárólag szopott! A dokit meg nem értem, ezt neki is tudnia kellene, főleg, hogy siettetni nem lehet, meg kár is lenne, mert azt csak gyógyszeresen léehet, de akkor nem szoptathatsz...
2010. aug. 2. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
5 hónap után.De csak 3 hónapig szoptattam.
2010. aug. 2. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Kinek mikor.:)Nekem volt,h 2 évvel a szülés után,és volt,h 7 hónappal,de van akinek néhány héttel utána.Mi az,h "Jó lenne"?!Nem tudok róla,h bármilyen problémát jelezne ha később jön meg,a szervezeted hormonszintjétől függ.

"Jó lenne",...pfff...pasi....

2010. aug. 2. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Szülés után pont 4 hónap múlva megjött,és 20 hónapig szoptattam (6hónapig kizárólagosan)Ez mindenkinél teljesen egyedi.Orvosilag biztos van valamilyen "határ"de az biztosan nem 3-4 hónap!!!Én pont hogy "szomorkodtam"hogy nekem ilyen hamar vége lett a kényelemnek!
2010. aug. 2. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 13 hónap után jött meg, szoptattam. Nem hiányzott se nekem, se a dokinak...

Ekkora badarságot még nem is hallottam. Örülj, amig nem jön meg, egy gonddal kevesebb :-)

2010. aug. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!