Szülés után mikor jön meg a menstruáció?
Figyelt kérdés
Most lesz 3 hónapos a babám, és a doki azt mondta jó lenne, ha szeptember körül megjönne. Kinek mikor jött meg. Anyatejes a babám.2010. aug. 2. 17:08
1/7 anonim válasza:
Jó lenne, ha szeptember körül megjönne? Miért?
Nekem az elsőnél 8, a másodiknál 7 hónapra jött meg, a harmadiknál 4 hónapra, de őt sajna akkor már nem szoptattam.
Ninuminu
2/7 anonim válasza:
Mármint, nem értem, miért KELL megjönnie. Nekem ilyen nem mondott a doki, egyik gyereknél sem
Ninuminu
3/7 anonim válasza:
Addig míg szoptatsz, nem is biztos, hogy egyáltalán lesz peteérésed! Hogy mikor fog megjönni, nem lehet megjósolni, mert még a szoptató anyukák között is nagy a szóródás. Nekem pl. az egyik babánál már 6 hónaposan megjött, a lányomnál 1 év után, most a picivel meg csak 20 hónapra... szóval még egy személynél is változó...pedig mindegyik 6 hónapig kizárólag szopott! A dokit meg nem értem, ezt neki is tudnia kellene, főleg, hogy siettetni nem lehet, meg kár is lenne, mert azt csak gyógyszeresen léehet, de akkor nem szoptathatsz...
4/7 anonim válasza:
5 hónap után.De csak 3 hónapig szoptattam.
5/7 anonim válasza:
Kinek mikor.:)Nekem volt,h 2 évvel a szülés után,és volt,h 7 hónappal,de van akinek néhány héttel utána.Mi az,h "Jó lenne"?!Nem tudok róla,h bármilyen problémát jelezne ha később jön meg,a szervezeted hormonszintjétől függ.
"Jó lenne",...pfff...pasi....
6/7 anonim válasza:
Szülés után pont 4 hónap múlva megjött,és 20 hónapig szoptattam (6hónapig kizárólagosan)Ez mindenkinél teljesen egyedi.Orvosilag biztos van valamilyen "határ"de az biztosan nem 3-4 hónap!!!Én pont hogy "szomorkodtam"hogy nekem ilyen hamar vége lett a kényelemnek!
7/7 anonim válasza:
Nekem 13 hónap után jött meg, szoptattam. Nem hiányzott se nekem, se a dokinak...
Ekkora badarságot még nem is hallottam. Örülj, amig nem jön meg, egy gonddal kevesebb :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!