Növekedési ugrás!? 3 hónapos múlt a gyerekem, és nemhogy többet, inkább kevesebbet eszik! Mi lehet a gond?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még egy kérdés: mindenhol azt hallottam eddig, hogy ne húzogassam neki, de akkor hogyan tartsam tisztán/mossam neki?
Ez már a 3. éjszaka, amit így átalszik.
Lassan 3 hós babám már a 2. napja nagyon nyűgös. Többeket eszik és gyakrabban a szokásosnál, viszont kevesebbet is alszik, mint szokott napközben. Szerintetek ez az? Meddig tarthat?
Olvastam, hogy 6 hetesen megnövekszik az étvágyuk... stb. Na mi ilyet 6 hetesen nem tapasztaltunk, most viszont 8 hetesen igen. Sőt tovább is alszik éjszaka, mint eddig.
13 hónapos a kisfiam. 10 hónapos koráig éjszakánkét többször is felkelt enni. Ez egészen addig ment, míg felhívtam édesanyámat, hogy segítsen leszoktatni az éjszakai evésről, mert nem aludtam 2-3óránál többet nagyon hosszú idő óta. Mivel férjem pont úgy dolgozott hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!