Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez normális? Ennyire szeret?...

Ez normális? Ennyire szeret? Az apját mért nem szereti?

Figyelt kérdés

1éves a kislányom. és úgy érzem hogy egyszerűen imád. naponta 1000X elmondja hogy anyuci szeretlek:) megpuszil:) ölelget:) és egyfolytában bújik:) aminek nagyon örülök:) a férjemmel viszont nem szeretgeti SOHA. nem megy oda hozzá, meg se öleli ha hazajön, pedig amikor van ideje megy hozzá játszani. de a kislány egyszerűen "elutasítja". csak az anyuci kell neki. mindig ölelget..stb..stb..hogy szerettethetném vele meg az apukáját?? egyik szemem sír, másik nevet.

19éves anyuka.

(párom 22éves)

2010. okt. 3. 19:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Azért,mert magadhoz szoktattad.
2010. okt. 3. 19:05
 2/19 A kérdező kommentje:
hát én vagyok vele egész nap, apukája meg dolgozik. most akkor ne játszak vele?? vagy mi??
2010. okt. 3. 19:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális.Nálunk is ez volt a helyzet.Általában 3 éves kor körül változnak."Szerelmesek" lesznek az apába:)Nincs ezzel semmi probléma.
2010. okt. 3. 19:09
 4/19 anonim ***** válasza:
33%

"1000X elmondja hogy anyuci szeretlek"

1 éves gyermek ezt mondaná????? Ne haragudj, de kétlem, hogy ennyire jól beszél.

Egyébként arról nem írsz, hogy a párod hogyan viselkedik és mennyit a lányoddal.

2010. okt. 3. 19:24
 5/19 anonim ***** válasza:

Szia! 1 évesen tényleg kimondaj azt, hogy "anyuci szeretlek"? Mert akkor nagyon ügyes kislányod van, én még sose láttam olyan egy évest aki így tud beszélni. Mást is mond még? Miket?

Amúgy az én 1O hós fiam is sokkal inkább anyás, mint apás, mert én vagyok vele egész nap, engem szokott meg. Persze, szeretik apát is, ne izgulj, csak nekik még anya az első.:) majd megváltozik később, nyitni fog apa felé is.

2010. okt. 3. 19:27
 6/19 anonim ***** válasza:

nálunk is inkább Anya van ezerrel,de szerencsére ö Apát is szereti!mindig mondja neki,h apa-apa-apa

mondjuk tényleg ügyi a Kicsajszid,ha ennyi idösen már mondja,h Anyuci,szeretlek!az én lányom még az Anyát se tudja jól kimondani,inkább Nyanya vagyok!mostanában kezdte el mondani,h Any...

mostanában kezdett el ölelgetni is!szerintem idövel majd Apát is fogja szeretgeni,de most mivel veled van egész nap így természetes,h inkább Anyás!a párod meg ne addja fel és ne fordítson neki hátat!kitartás,türelem kell hozzá és meg fogja hozni a gyümölcsét!továbbra is szeretgesse és mondjátok neki,h Apa is nagyon szereti,meg szeretne vele játszani,mutassa meg milyen játékai vannak,stb....

én ezt tudom tanácsolni!

nálunk is van olyan,h nem kiváncsi az apukájára és mindig belecsimpaszkodik a lábamba,h vegyem fel,h velem akar lenni!ilyenkor visszatessékelem apukájához aztán elkezdenek játszani

türelem...

2010. okt. 3. 19:43
 7/19 anonim ***** válasza:
43%
1 évesen azt mondja, hogy anyuci szeretlek? KAMU!!!!
2010. okt. 3. 19:48
 8/19 anonim ***** válasza:
2010. okt. 3. 19:50
 9/19 A kérdező kommentje:
1évesen mért ne beszélne?? nem mindent...de sok mindent..én is beszéltem 1évesen.köszönöm szépen a "rendes" válaszokat.
2010. okt. 3. 20:30
 10/19 anonim ***** válasza:
55%
1 évesen anyuci szeretlek? Ezt mondja? Tudod, kit etess...
2010. okt. 3. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!