2 hónapos kislányom ma kapta meg a kötelezö + a választható oltásait. Ha eddig nem lázasodott be, már nem is fog?

válasza:Van ami után egy héttel lázasodik be a gyerek. Szerintem még föl se fogta a szervezete, hogy oltást kapott.
2-3 nap múlva nyugodj inkább meg :)

válasza:

válasza:Amitől 1 hét múlva lázasodhat be (pontosabban 7-14 nap múlva), az a 15 hónapos MMR oltás.
A 2 hónapos oltás után általában aznap este lázasodnak be a babák, és 1-2 napig tarthat.
Szerintem, ha eddig nem lázasodott be, akkor valószínűleg már nem fog (délelőtt kapta?), de azért még ne vegyél rá mérget!
Az én kisfiam a 2-3-4 hós oltásoktól mindegyiktől belázasoditt. Dél körül kapta mindig az oltásokat, és általában este 8 körül lett lázas tőlük.

válasza:

válasza:Szerintem az oltás után 24 órával már nem nagyon lázasodik be.
22 hónapos kisfiú anyukája

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Létezik, h tegnap kapta és mára be is lázasodott tőle?
(eddig sose lázasodott) 17fok lesz.
Szerettem volna kiemelni egy kérdésemet, de eltoltam.Aki válaszolt az biztosan emlékszik.15 hónapos unokahugim a kiszáradás szélén.Elfogyott már minden tippünk.A doki valami gyomorban lévő virusra gyanakszik.Voltatok már hasonló helyzetben?
Kötelező vagy választható? Mennyibe kerülnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!