Nem alakult még ki igazi kötődés a 4 hónapos kislányommal és az anyaságot sem élvezem, kimozdulhat ez még pozitív irányba?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én vagyok az apa, első gyerekem. Furcsa, mert éjszaka ha felkelek hozzá, akkor általában tök jól elvagyunk, de nappal sokszor elutasít, nem marad meg nálam. Ennek ellenére sokat foglalkozok vele, etetem(sajnos tápszeres), büfiztetem, pelenkázom, és (kisse ügyetlenül)...
Igazából nem mondták, hogy baj lenne. Meg nőtt is a feje eddig rendesen. 34cm fejkörfogattal született, és most 40,5-41cm neki. Csak érzem hogy pincurka a kutacsa és most oltásnál mondták, hogy ujjbegynyi. Ugy tudom olyan 1 éves korig nyitva kellene maradjon, nem fog...
4 hónapos kislányom kB. 1 hónapja elkezdett félni az emberektől. Csak az én vagy a férjem kezében nyugszik meg, másoknál vígasztalhatatlanul sír. Nincsen sokat kézben itthon, el van magában akár 1-másfél órát is. Korábban ezzel nem volt gond, mindig engedtem, hogy...
Mennyi ido mig kibujik mikor lesz a elso foga ketto jon egyszerre? Tapasztalatlan vagyok elso gyerek
..azota 1-2 alkalommal eloforfult hogy kicsordult a konny a szemebol...de nem sirt csak jatszotz vagy elvolt...normalis ez ? Ma eszrevettem hogy picit piros a szeme korul .neha dorzdolgeti....nemtudom amiatt e
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!