Hogy néz ki az estéd a 3 hónapos babáddal?
Mi kb csak kínlódunk, nem tudom letenni egy pisiszünetre sem fürdetés utan. Ez kb másfél-2óra. Ez annyiból problémás, hogy van egy 3 éves bátyja, aki elveszít engem minden estére 😔
Mert a picivel sétálgatni kell, csend és nyugalom, mert különben felpörög és amint nyugi kezdődik, utána indul az esti altatás
Nem emlékszek, hogy vele is ilyen nehezen teltek volna az esték

válasza:

válasza:További kérdések:
És kb 30percet van ébren. Éjjel is ébresszem etetni? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Kislanyom jo evo megis ilyen kis picike.. 10%os a percentilje… Volt masnak is igy?
Jó barátomnak kislánya lett (2hetes) és nem tudom milyen ajándékkal lepjem meg őket!?! Igazából mindenük meg van most (szószerint minden megvan... pelenka, cumi, cumisüveg, rengeteg baba ruha...) fogalmam sincs mivel lepjem meg őket!!! Kérlek segítsetek!
Négy foga is jön most neki, ingerült. Lehet emiatt kevesebb gagyogás? Integetni is tud, de napok òta azt sem csinálja. Volt valaki hasonlòan?
Anyakönyvezve Eleanor lenne, akkor hogyan ejtenék a nevét? Maradna "Eleanor"vagy a kiejtés "Elinor"-ra módosul? Mint a férfi Joel név esetében, ez adja a kérdést.
Tele van a TikTok azzal hogy újszülöttek akár félmeztelen, meg kisbabák vannak a kamerába nyomva. Ez nem beteges? Csak azért mert nem tud tiltakozni, látnia kell mindenkinek??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!