Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy néz ki az estéd a 3...

Hogy néz ki az estéd a 3 hónapos babáddal?

Figyelt kérdés

Mi kb csak kínlódunk, nem tudom letenni egy pisiszünetre sem fürdetés utan. Ez kb másfél-2óra. Ez annyiból problémás, hogy van egy 3 éves bátyja, aki elveszít engem minden estére 😔

Mert a picivel sétálgatni kell, csend és nyugalom, mert különben felpörög és amint nyugi kezdődik, utána indul az esti altatás

Nem emlékszek, hogy vele is ilyen nehezen teltek volna az esték

ma 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Már nem 3 hònapos, hanem lassan 10, viszont még élénken emlékszem. Este 7-től sírt éjjel 1-ig így telt az első 3,5 hònap.
ma 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Apuka nem tud besegíteni a pici körül, hogy tudj foglalkozni a nagyobbik gyerekeddel is?
ma 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt kérdezem. Apuka hol van?
ma 21:48

További kérdések:

Van/Volt olyan akinek a kislanya 1 evesen csak 8,4 kg es 73cm?

Kislanyom jo evo megis ilyen kis picike.. 10%os a percentilje… Volt masnak is igy?

Milyen ajándékot vásároljak egy jó barátom újszülött lányának?

Jó barátomnak kislánya lett (2hetes) és nem tudom milyen ajándékkal lepjem meg őket!?! Igazából mindenük meg van most (szószerint minden megvan... pelenka, cumi, cumisüveg, rengeteg baba ruha...) fogalmam sincs mivel lepjem meg őket!!! Kérlek segítsetek!

9 és fél hònapos baba napok òta alig gagyog?

Négy foga is jön most neki, ingerült. Lehet emiatt kevesebb gagyogás? Integetni is tud, de napok òta azt sem csinálja. Volt valaki hasonlòan?

Az "Eleanor" nevet, hogyan ejtjük?

Anyakönyvezve Eleanor lenne, akkor hogyan ejtenék a nevét? Maradna "Eleanor"vagy a kiejtés "Elinor"-ra módosul? Mint a férfi Joel név esetében, ez adja a kérdést.

Csak én tartom betegesnek azt hogy újszülött csecsemőket/kisbabákat kiraknak ország-világ elé?

Tele van a TikTok azzal hogy újszülöttek akár félmeztelen, meg kisbabák vannak a kamerába nyomva. Ez nem beteges? Csak azért mert nem tud tiltakozni, látnia kell mindenkinek??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!