Az emberek hány évesen vállalnak gyereket?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A párommal egész más anyagi és társadalmi helyzetből jövünk. Azt mondja gyakran volt olyan hogy meg kellett tapasztalnia, hogy nincs valami. Nekem szerencsére sosem volt ilyen. De ha egy szülő nem tudnmegadni sok mindent a gyerekének, annak nélkülöznie kell, az minek vállalngyereket?
Mit hisznek mi fog változni? Ha már egy gyerekkel is csak panaszkodnak, fásultak, kimerültek, alig élik túl a dackorszakot... Akkor miért kell a második gyerek? Könnyebb nem lesz.
Bevállalnak egyet, megy a folyamatos panaszkodás a siránkozás erre még bevállalnak kettőt. Nekem egy van bőven elég, siránkozom, de nem is kell másik.
Több jól szituált párt ismerek, akiknek 1 max 2 gyerekük van. Míg akik kicsit butácskák, ők simán vállalnak 3-at. Mert csok, babaváró... de bakker, pénzük meg semmi. Ha beteg lesz az egész család 100.000 Ft a gyógyszer 5 főre... persze van elvétve kivétel is, de a...
Interneten olvastam már egy jó néhányszor a nem alvás okozta eü-i problémákról, pl. stressz okozta betegségek, depresszió, remegés, hangulatingadozás, de érdekes, hogy akit nagyon megviseli a kialvatlanság, annak ellenére is vállal 2., vagy akár 3. gyereket...
Jobb egyszerre "letudni"? Együtt nőnek fel, eljátszanak együtt és így a szülőknek is könnyebb? Esetleg többet lehet egyhuzamban otthon maradni? Csak találgatok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!