Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az orr- és szemdörzsölés...

Az orr- és szemdörzsölés valami betegség tünete?

Figyelt kérdés
Pár napja feltűnően sokat dörzsöli őket kisfiam.Semmi mással nem tudom összefüggésbe hozni,mint azzal,hogy most jönnek a metsző fogai.De annak meg mi köze lenne a szeméhez?Anya szerint álmos és ezért csinálja,de nem!Nem csak olyankor csinálja,nameg ahhoz meg mi köze lenne az orrának?Van,hogy csak odamászik hozzám,és a lábamba dörzsöli az orrát,majd megy tovább.De olyan is van,amikor közben iszonyúan sír.(na emiatt gondoltam,hogy a fogai mozgása/növekedése zavarhatja)Minden hülyeséggel nem akarok vele orvoshoz rohanni(nehogy még a rendelőben is összeszedjen valamit) ,de figyelmen kívül hagyni se akarom ezt a dolgot,nehogy baj legyen.Remélem valakinél volt hasonló és meg tud nyugtatni..
2010. dec. 15. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
A lányom ugyanezt csinálta amikor jöttek a fogai.Én akkor elvittem dokihoz, ő mondta h a foga fájdalmát így próbálja "elviselni".
2010. dec. 15. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
akár allergia is lehet. mostanában nekem is viszket a szemem, van hogy vörösre vakarom, szerintem nem bírja ezt a hideg-meleg állapotot. persze sok mindentől lehet, lehet tényleg a fogától.
2010. dec. 15. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Kislányom akkor dörzsöli ha álmos, vagy a foga miatt.
2010. dec. 15. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is akkor dörzsöli, ha álmos, vagy ha "valami" van az orrában. :)
2010. dec. 15. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kisfiam is akkor amikor álmos :)
2010. dec. 15. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nalunk fogzas es almossag jele :) a fulet is szokta huzgalni, de az az utolso fazis az elelvas elott:)
2010. dec. 15. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!