Hány kg 14 hónapos babátok?

Szerintem is minden oké:) Az én lánykám is 14 hós, 9.7 kiló tegnap mértem, nekem inkább az a fura hogy olyan kis mini, még mindig csak 78 centi a bátyja ilyenkor már 83-84 centi volt. Igaz csak 8.7 kiló.
Őhozzá képest a lánykám egy húsgolyó ő is eszik már mindent, jóétvágyú, de egész nap jön megy szalad, igazából 10 hós kora óta jár azóta alig hízik. 12 hósan 9.5 kiló volt.

9,5 kg volt kb 2 hete, azóta nem mértem.
Én is keveslem, de ez van, tápszert nem nagyon eszik már régóta.
Amúgy kislány, és 80 cm.

13 hónapos múlt a kisfiam és 10,5kg és 78cm.
Szeritnem nem kicsi a lányod, az én fiam is 9 hósan is már 9kg volt, de még 11-12 hónaposan sem érte el a 10kg-t. Neki is nagyon lelassult a súlygyarapodása, pedig láthatóan nőtt.

Nyugi, ilyen idősen már tényleg lelassul a súlygyarapodásuk, főleg, hogy ha elindulnak, le is mozogják szinte azonnal amit megesznek :-)
Semmi baj a lányod súlyával, ez úgyis nagyrészt egyéni adottságokon múlik, pl az én 10 hós fiam 11,2 kilós (86-os holmit és 22-es lábbelit hord), miközben a 27 hós lányom 12,3 kiló ( 98-as ruha és 24-es lábméret).
Szerintem ne aggódj a súlya miatt, amíg jó étvágyú, jó kedélyű, kiegyensúlyozott... ő ilyen alkatú és kész. Pont így jó :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!