Brendonban vásárolt kókuszmatrac? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Volt már valakinek rossz tapasztalata vele?2011. febr. 20. 20:40
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Ott vettünk kettőt, elégedettek vagyunk velük.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:2 éve ott vettük a miénket. Elégedett vagyok vele.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Mi is ott vettük 1,5 éve. Nincs vele semmi bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Kókuszmatrac és gumis lepedő együtt?
Használjátok együtt a kettőt? Mert jó lenne, de akkor elzárja a gumis lepedő a szellőzést nem?
Az újonnan vásárolt rácsvédőt (Brendonban vettük, szóval teljesen csomagolt) kimossátok használat előtt?
A kis takaróját, lepedőjét, textil pelusokat (Újak) természetesen kimosom mielőtt megszületik a babám, de a rácsvédőt is átöblítsem? Ti megtettétek?
Melyik kókuszmatrac jobb?
Kétféle kókuszmatracot találtam a babaágyba: 1. A matrac 6 cm vastag kókuszból áll és egy vékony puhább réteggel van borítva. 2. A 4cm szivacsmatrac két oldala 1-1 cm kókuszrosttal van borítva. Melyik mennyibe kerül és melyik a jobb?
A Brendonban kapható babakocsi mind minőségi? Megbízható? Gondolok itt a 69 900 Ft-os hordozó + mózeskosár + váz összeállításokra.
Leginkább erre gondoltam: Tapasztalat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!