Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esprit sun plus babakocsiról...

Esprit sun plus babakocsiról vélemények?

Figyelt kérdés
Lehet hozzá lábzsákot kapni, ha télen is szeretném esetleg használni?
2011. febr. 21. 11:19
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Nekünk Esprit flash new college babakocsink van. Ehhez tartozék volt a lábzsák. Néztem a képet a sun plus-ról, de nem láttam, hogy hozzá lehet e kapcsolni a lábzsákot.

2011. febr. 21. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nehéz irányítani, hogy nem egybe karos? Tulajdonképpen rájöttem, hogy lábzsák már nem is kell majd hozzá, mert nagy lesz már jövő télen, meg különben is télre előveszem batárkámat!
2011. febr. 23. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az Esprit/Hauck Speed Sun Plus-ra gondolsz, nekem olyan van és nagyon szeretem. Viszont eleinte gondok voltak a kerekével, és 3x kellett vinnem a szervizbe ugyanazzal a hibával, mire hajlandóak voltak megcsinálni. Összesen 9 hetet volt bent. Mondjuk ez inkább a Brendont minősíti, nem a babakocsi gyártóját.

Szóval én imádom ezt a babakocsit, mindenben megfelel az igényeimnek.

Bundazsákot lehet hozzá kapni a Brendonban 8-10.000 Ft körül van, én ezt nem vettem külön.

2011. febr. 23. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!