Mikortól használhatók az állítható támlájú etetőszékek? Milyet érdemes venni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 09:27
1/4 anonim válasza:
Mi 5 hótól használtuk, és cam-pione van. Nagyon jó, de drága, mi is használtan vettük. Állítható a magasság, a támla, még ha nincs bekötve a gyerek, akkor se tud kiesni, stabil mint az atom, gurulós láb, kis tálca, nagy tálca, és nagyon könnyen tisztítható.
2/4 anonim válasza:
Én 5 hónapos koruktól tettem bele az ikreimet, akkor teljesen hátradöntve, de akkor már próbálkoztak az üléssel.
Peg Perego Prima Pappa van.
Újonnan az ára 30 ezer körül van, mi használtan vettük 15 ezerért, és tökéletes. Mintha új lenne, nagyon jól bírja a strapát. De szerintem vehetsz olcsóbbat is, végülis mind ugyanazt tudja. Szerintem.
Itt van pl. ez:
3/4 anonim válasza:
5,5 hónapos koruktól használják. A lényeg tényleg azon van, hogy dönthető legyen a háttámla, és hogy legalább 3 pontos legyen az öv benne.
4/4 anonim válasza:
Nekeünk Top Rider van 3 pozicioba lehet állitani a háttámlát.5 hónapos volt mikor elösször beletettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!