Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír 5 hetes babám egész...

Miért sír 5 hetes babám egész nap szinte ha fent van?

Figyelt kérdés
Első baba, kisfiú. Szopi után is, tiszta pelus akkor is, hiába táncolok vele, énekelek, beszélgetek vele, akkor is. Már nem tudom mit tehetnék. Abba se vok már biztos hogy hasfájós vagy sem... vagy hogy fáj e valamilye vagy sem... Csak sír, és semmi nem jó neki... Ráadásul aludni se nagyon akar napközbe, és este már nagyon nyügös és akkor meg azért sír. Segítsetek légyszi :(
2011. máj. 27. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szoktad mérni, hogy eleget eszik-e? Ha pedig úgy gondolod, hogy hasfájós, próbáld ki neki az espumisan cseppet. Nálunk bevált.
2011. máj. 27. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
mindenek elött baba valogatja.. en nem ismerem a te babadat, de az en elsö lanyom is bennevolt a szituba.2hetig birtam majd orvoshoz fordultam...nem volt eleg laktatos neki a tejem. ne halaszgasd, ha tenyleg sir es nemcsak nyügölödik akkor menj orvoshoz..nem kell a gyereknek laza legyen ahoz h orvost latogassunk..problemak kicsik-nagyok mind1. minek fizetjük a betegbiztositast h..??ne kinoztasd a kisfiad! :) a siras nem gyogyszer. :) JOBBULAST!!
2011. máj. 27. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Az én 1 hós kisfiam nagyon érzékeny a frontra, akkor sokat nyűgösködik.De lehet,hogy a tejed nem laktatja..
2011. máj. 27. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:

én leges legutoljára tenném az a problémát, hogy "nem laktató neki a tej"....

Tényleg lehet a pocija...miket eszel?

Ha nem méred, akkor kezdd el mérni, hogy lásd mennyit eszik.Mikor rutinosabb leszel, elhagyhatod, nekem nagyon sokat segített az elején!fiam most 7 hós, de az első pár hétben nekem is volt nagyon sokszor, hogy csak sírt, nem tudtam mitől...ringattam, ringattam, nem tudtam mást csinálni.Esetleg próbálkozz cumival, tuti ki fogja lökni, de ha megtanulja, nagyon jól meg tudja nyugtatni.

Amúgy hogy szoptatod?Mert az is fontos szerintem, hogy legyen egyfajta rendszer...én elején össze-vissza csináltam, amikor megkívánta, vagy sírt, és nem tudtam mi van adtam neki.Aztán figyeltem, hogy legalább 2-2,5 óra teljen el a szopik között, szépen belerázódott, és rendeződtek a napjaink.

2011. máj. 27. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nincs semmi baja, akkor próbáld meg hordozókendőben magadra kötni, nekem ez bevált, rögtön megnyugszik és alszik, mint a bunda!

7 hetes a lányom

2011. máj. 27. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!