Miért sír 5 hetes babám egész nap szinte ha fent van?

én leges legutoljára tenném az a problémát, hogy "nem laktató neki a tej"....
Tényleg lehet a pocija...miket eszel?
Ha nem méred, akkor kezdd el mérni, hogy lásd mennyit eszik.Mikor rutinosabb leszel, elhagyhatod, nekem nagyon sokat segített az elején!fiam most 7 hós, de az első pár hétben nekem is volt nagyon sokszor, hogy csak sírt, nem tudtam mitől...ringattam, ringattam, nem tudtam mást csinálni.Esetleg próbálkozz cumival, tuti ki fogja lökni, de ha megtanulja, nagyon jól meg tudja nyugtatni.
Amúgy hogy szoptatod?Mert az is fontos szerintem, hogy legyen egyfajta rendszer...én elején össze-vissza csináltam, amikor megkívánta, vagy sírt, és nem tudtam mi van adtam neki.Aztán figyeltem, hogy legalább 2-2,5 óra teljen el a szopik között, szépen belerázódott, és rendeződtek a napjaink.

Ha tényleg nincs semmi baja, akkor próbáld meg hordozókendőben magadra kötni, nekem ez bevált, rögtön megnyugszik és alszik, mint a bunda!
7 hetes a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!