Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lefagyasztott gyümölcsöt...

Lefagyasztott gyümölcsöt hogyan használtad fel?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy sima hűtőben, vagy szobahőmérsékleten olvasztottad fel, héjas gyümölcsöt - meggyet, szilvát - lehéjaztad és úgy turmixoltad össze. Nem lett túl "vizes", illetve ha igen, akkor hogy orvosoltad ezt?Hogyan melegítetted fel ehető hőfokra? Mikróztad?
2011. okt. 17. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Az őszibarackkal van tapasztalatom. Nyáron fagyasztottam le úgy, hogy megpucoltam, és ketté vágtam őket, kivettem a magját. Először tálcára téve fagyasztottam le, majd amikor már megfagytak, bezacskóztam (így marad gurulós). A babámnak úgy adom, hogy kettő-három drabot előveszek este, kis tálkába rakom letakarva a 4 fokos hűtőnkbe, és másnap mondjuk uzsira adom neki. Addigra teljesen kiolvad, levet is ereszt. A lével együtt az egészet a turmixgépbe borítom, fél perc alatt krémesre turmixolja a gép. Mivel ekkor még mindig 4 fokos a pép, 20-30 másodpercre beteszem a mikróba hogy langyos legyen. Utána a babám mind bepuszilja :D
2011. okt. 18. 00:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én volt hogy mikróban olvasztottam ha sürgős volt, de volt úgy is ahogyan az előző írta.Én mindig krumplival adtam mindent az volt a sűrítő!Ízlett neki!
2011. okt. 19. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!