Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babának, hogy...

9 hónapos babának, hogy készíthetem el a spenótot?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:

friss spentótból vagy mirelitből?


a léyneg, hogy ránás, fokhagyma mehet bele. tej nem. éna krumpli főzővizésvel szoktam hígítani.

2011. okt. 19. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
mirelitre gondoltam :)
2011. okt. 19. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szoktam bele tejfölt is tenni, persze ez attól függ, hogy álltok a tejtermékekkel. Mi ilyenkor már barátkoztunk sajttal, joghurttal, csak sima tejjel azért még nem.
2011. okt. 19. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem rántást semmi képpen se tegyél egy 9 hósnak.

fokhagymát csak nagyon enyhén vagy sehogyan se.

én felföztem krumplival és kevertem bele hús majd az egészet össze turmixoltam.

2011. okt. 19. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

Én úgy készítem, hogy lehet venni olyan spenótot ami ki van adagolva kis kockákra, ebből teszek a párológépbe + 1 kisebb krumplit + 1 kis gerezd fokhagymát és megpárolom.

Amikor kész,átteszem a turmixba, teszek hozzá pici sót és a főzőléből keveset és összeturmixolom. Feltétnek főtt tojást kockázok, vagy reszelek rá.

Kisfiam igazi kis Popej, nagyon szereti a spenótot, rengeteget képes belőle enni.

2011. okt. 19. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi baj a rántással ? Az nálunk csak olaj és liszt. A mostani álláspont szerint meg már fél éves kortól el lehet kezdeni a glutén bevezetését. Persze ez csak javaslat, de szerintem 9 hónaposan már belefér. A növényi olajokra pedig kimondottam szüksége is van a babáknak.
2011. okt. 19. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a mirelit spenótot pici vízben el kezdem főzni(épp, hogy csak ne égjen le a spenót), amikor kiolvad rakok bele sót, amikor már majdnem megfőtt pici rántást rakok bele, és tápszerrel dúsítom.Főtt tojás sárgáját adok hozzá!Nagy kedvenc. :)
2011. okt. 19. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

12.11-es vagyok

Azt elfelejtettem, hogy elég sötét rántást készítek, mert minél jobban meg van pirítva a liszt, annál jobban emészthető!

2011. okt. 19. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

lisztet, olajat 6 hótól tanácsos adni. így rántást is.

én előbb a rántást készítem el, utána bele a spenót és zúzón át a fokhagyma. összerottyan.

a babáét itt kiszeded, tört krumplival, husival kevered.


a saját spenótotokba megy a tej, só, szerecsendió, rottyan, kész.

2011. okt. 19. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!