Honann tudhatom, hogy a babám túlpörgött? Mik a jelei?

válasza:

válasza:a lányunk tegnap éppen így járt. most kezdett lépegetni, 15 hónapos lesz. Este általában 20,30-21 körül alszik el. ám tegnap még 22-kor is fent volt. csak ment, ment, ki a szobából, hiába fektettük, etettük, kiságyba tettük, sírt és csak a szobából kint érezte jól magát. látszott rajta hogy álmos, hiszen délután kettőkor már kialudta magát a déli alvással. végül ölembe vettem, ringattam és fél perc múlva bealudt.
látszik hogy hunyorog, ásít, nyügös, sirdogál, semmi nem jó, mégis meg nem állna. mondjuk lehet most a fogzás is rájátszik nála. eddig talán 2-3 ilyen alkalom volt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gondolok arra pl többet eszik vagy sűrűbben esetleg aluszékonyabb vagy pont hogy éberebb ilyenkor?
Gondolok itt arra, hogy honnan lehet tudni, hogy egy baba emésztése még nem megfelelő ahhoz, hogy főzeléket, húsos főzelékeket stb. kapjon? Persze, ha megvannak a szokásos dolgai, stabilan ül, érdeklődik, ha másokat lát enni, más ételek után stb. De mégis, és ha az...
Óvodás korban felismerem a hiperaktivitást,figyelemzavart,de fiatalabb korúaknál nincs tapasztalatom. Ha egy baba másfél évesen örökmozgó éjjel-nappal,de már tud kitartóan játszani,figyelni,akkor nem lesz hiperaktív? Életkori sajátosság az "izgés-mozgás"? Egy aggódó pedagógus anyuka
Angliaban elek itt nem szurik a csipoficamot eszre vettem,hogy a kislanyom laban nem szimetrikusak a hurkak vagyis eggeyl tobb van az egyiken.Azt mondjak,hogy az lehet a csipoficam jele.Vannak esetleg gyakorlatok amivel a szulo is meg tudja nezni,hogy van e neki vagy nincs?amugy mar 5 hos a babo.
Tapasztalatokat, véleményeket várok, köszönöm
Most leszünk vasárnap 6 hetesek. És mik a jelei? Azonkívül hogy többet eszik? Mert az én fiam eddig többet evett mint az utolsó 2 napban. De kaka pisi van bőven.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!