Meddig tart a növekedési ugrás? Most leszünk vasárnap 6 hetesek. És mik a jelei? Azonkívül hogy többet eszik? Mert az én fiam eddig többet evett mint az utolsó 2 napban. De kaka pisi van bőven.

válasza:

válasza:Ha pótlást adsz, nem termel több tejet...
A jelei, hogy sűrűbben kér cicit, mert ugye nincs annyi egyszerre, amennyi kell neki, de ő ösztönösen tudja, hogy így növeli a tejtermelésedet.
Már nem is emlékszem, hogy nekem a 6 hetesnél, vagy a 3 hónaposnál, óránként kért enni. Nem szabad pótolni. Ez indítja be a több tejet.
Én még fejtem is biztos, ami biztos alapon. :)

válasza:Ja a kaki, meg a pisi nem baj, hogy van bőven. :)
Amíg sokat pisil, és nem nyűgös, addig ne aggódj, hogy keveset szopik. Ne ijedj meg, ha a kaki kevesebb lesz, mert az azt jelenti, hogy az anyatej nagy részét beépíti a szervezetébe.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Néha tényleg nagyon tele van, de van, hogy nem vészesen és mégis kifolyik belőle. Vegyek eggyel nagyobb méretet? Vagy ajánlanál másikat, ami jobban bírja? Liberótól kipattog.
Mik a jelei?
Gondolok arra pl többet eszik vagy sűrűbben esetleg aluszékonyabb vagy pont hogy éberebb ilyenkor?
4 hós a kislányom, terpeszpelenkát hord laza csípő miatt. Minden reggel pisis a body és a rugdalózó rajta. Többféle pelenkát próbáltam már, de mindig csak éjszaka történik ez,amikor rajta van a terpeszpelenka. Napközben sosem ázik át a ruha,ilyenkor csak alvás közben...
Pedig nemrég cseréltem, és igyekszem mindíg jól megszorítani a derekán!
Mi ez? Annyira akarom, hogy bebeszélem, vagy nem ágyazódik be rendesen??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!