Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart a növekedési...

Meddig tart a növekedési ugrás? Most leszünk vasárnap 6 hetesek. És mik a jelei? Azonkívül hogy többet eszik? Mert az én fiam eddig többet evett mint az utolsó 2 napban. De kaka pisi van bőven.

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
csak azt vettem észre hogy pótlást kellett adnom mert kevés volt a tej neki. utánna többet is aludt. pedig fent szokott lenni pár órát.
2011. aug. 31. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha pótlást adsz, nem termel több tejet...

A jelei, hogy sűrűbben kér cicit, mert ugye nincs annyi egyszerre, amennyi kell neki, de ő ösztönösen tudja, hogy így növeli a tejtermelésedet.

Már nem is emlékszem, hogy nekem a 6 hetesnél, vagy a 3 hónaposnál, óránként kért enni. Nem szabad pótolni. Ez indítja be a több tejet.

Én még fejtem is biztos, ami biztos alapon. :)

2011. aug. 31. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja a kaki, meg a pisi nem baj, hogy van bőven. :)

Amíg sokat pisil, és nem nyűgös, addig ne aggódj, hogy keveset szopik. Ne ijedj meg, ha a kaki kevesebb lesz, mert az azt jelenti, hogy az anyatej nagy részét beépíti a szervezetébe.

2011. aug. 31. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt is hallottam, hogy gyakran ilyenkor tanulnak meg valamit a babák, valamilyen új mozgásformát (ilyen picinek nem kell feltűnő, nagy dologra gondolni, a fiam pl. azt hiszem, akkor a lábát fedezte fel).
2011. aug. 31. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Pelenkakérdés: pamperst használunk 9-18 kg-ig, de az utóbbi hetekben minden reggel elöl kifolyik a pisi. Kislányom ruhája, lepedője is átázik, váltsak?

Néha tényleg nagyon tele van, de van, hogy nem vészesen és mégis kifolyik belőle. Vegyek eggyel nagyobb méretet? Vagy ajánlanál másikat, ami jobban bírja? Liberótól kipattog.

Mikor van növekedésugrás és milyen jelei vannak?

Gondolok arra pl többet eszik vagy sűrűbben esetleg aluszékonyabb vagy pont hogy éberebb ilyenkor?

Miért folyik ki a pisi? A terpeszpelenka lehet?

4 hós a kislányom, terpeszpelenkát hord laza csípő miatt. Minden reggel pisis a body és a rugdalózó rajta. Többféle pelenkát próbáltam már, de mindig csak éjszaka történik ez,amikor rajta van a terpeszpelenka. Napközben sosem ázik át a ruha,ilyenkor csak alvás közben...

Mitől van az, hogy kifolyik oldalt a libero pelenkából a pisi?

Pedig nemrég cseréltem, és igyekszem mindíg jól megszorítani a derekán!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!