Homloküreg-gyulladás fertőző?
Figyelt kérdés
Apukának homloküreg-gyulladása van elkaphatja 15 hónapos fiam?2012. febr. 6. 21:00
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem nem! De azért ne ölelgesse! Meg hordjon szájmaszkot!
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem, a homloküreg gyulladás nem fertőző.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:A homloküreg gyulladást sokféle kórokozó de leginkább streptococcus okozhatja,ami fertőző igen,de mint olyan a homloküregy gyulladást nem lehet elkapni. A korókozót igen,de ez okozhat felső-alsó légutú panaszokat,náthaszerű tüneteket,köhögést,fülgyulladást,arcüreggyulladást stb
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. febr. 7. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Ez homloküreg gyulladás? Mitől szédülök?
Ha felállok valahonnan megszédülök! Mi lehet?? 18/F
Homloküreg gyulladás?
1hete szedek antibiotikumot,nem segít semmit,holnap megyek vissza az orvoshoz,mennyi az esély hogy röntgenre küld vagy arra hogy átmossák az üreget?
Homloküreg gyulladás és szövődmény?
Sziasztok! Náthának indult, majd homloküreg gyulladásba torkollott a betegségem. Czefzil nevű antibiot írt fel a doki amit szedek is, de orrfújás közben recseg a bal fülem és ha csend van hallom abban a fülemben a szívverésemet. Ez még nem olyan nagy gond? Remélem...
Arcüreg, homloküreg gyulladás lehet láz és fájdalom nélkül?
Túlvagyunk egy megfázáson, két hetes állandó porszívó orrszívózáson, de az elmúlt két napban azt tapsztaltam, hogy gyakran a homlokához, az orrához kap, a szemét dörzsölgeti. A tenyerét a homlokához szorítja és lehúzza rajta. Elkezdtem aggódni, hogy talán arcüreg vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!