Milyen festékkel lehet megcsinálni a babák kéz-és láblenyomatát?
Figyelt kérdés
Vettem gipszkiöntőset,de nem sikerült,ezért most egyszerűen csak egy papírra szeretnék lenyomatot festékkel. Melyik,ami nem ártalmas a babára?2012. máj. 18. 07:51
1/8 anonim 

válasza:

Vízfesték. Miért nem sikerült a gipsz kiöntősöd?
2/8 anonim 

válasza:

Temperával csináltam,utána meg jól megmostam kezét lábát :)
3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ.
Biztos rossz félét vettem,vagy mi voltunk a bénák. Annyira kemény volt a "gyurma",nem bírtuk belenyomni a lányunk kezét,lábát,max.,ha eltöröm szegénykémnek. :(
2012. máj. 18. 07:59
4/8 anonim 

válasza:

Én vettem ujjfestéket!
Játékbolt lehet kapni!
5/8 anonim 

válasza:

a korhazban sima irodai tintaval csinaltak, belenyomtak a labat, utana ra a papirra
nem ertettem a korhazban, hogy miert lett kek a gyerekem laba, amig meg nem kaptam a lapot :D
a fiam (3 eves), temperaval csinalt anyak napjara kezlenyomatot, az nem lett olyan szep, a tintas verzioval latszanak a kis porusai meg minden
6/8 anonim 

válasza:

Én vettem egy doboz sötét színű arcfestéket, (600 Ft körül volt anno)még mikor kicsi volt, most 2,5 éves, még mindig abból csináljuk a lenyomatokat.
7/8 anonim 

válasza:

Én viszont egy újat mondok: rúzs!!! Gyönyörűen kiad minden rajzolatot a tenyérről-talpról, és ha nem túl vastagon kened be vele, nem is maszatolódik el. Utána meg lemosod szappannal, vagy sminklemosóval.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok!
Rúzs...nem semmi...eszembe nem jutott volna! :D
2012. máj. 19. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!