Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen festékkel lehet megcsin...

Milyen festékkel lehet megcsinálni a babák kéz-és láblenyomatát?

Figyelt kérdés
Vettem gipszkiöntőset,de nem sikerült,ezért most egyszerűen csak egy papírra szeretnék lenyomatot festékkel. Melyik,ami nem ártalmas a babára?

2012. máj. 18. 07:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vízfesték. Miért nem sikerült a gipsz kiöntősöd?
2012. máj. 18. 07:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Temperával csináltam,utána meg jól megmostam kezét lábát :)
2012. máj. 18. 07:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a választ.

Biztos rossz félét vettem,vagy mi voltunk a bénák. Annyira kemény volt a "gyurma",nem bírtuk belenyomni a lányunk kezét,lábát,max.,ha eltöröm szegénykémnek. :(

2012. máj. 18. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem ujjfestéket!

Játékbolt lehet kapni!

2012. máj. 18. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

a korhazban sima irodai tintaval csinaltak, belenyomtak a labat, utana ra a papirra

nem ertettem a korhazban, hogy miert lett kek a gyerekem laba, amig meg nem kaptam a lapot :D

a fiam (3 eves), temperaval csinalt anyak napjara kezlenyomatot, az nem lett olyan szep, a tintas verzioval latszanak a kis porusai meg minden

2012. máj. 18. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egy doboz sötét színű arcfestéket, (600 Ft körül volt anno)még mikor kicsi volt, most 2,5 éves, még mindig abból csináljuk a lenyomatokat.
2012. máj. 18. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont egy újat mondok: rúzs!!! Gyönyörűen kiad minden rajzolatot a tenyérről-talpról, és ha nem túl vastagon kened be vele, nem is maszatolódik el. Utána meg lemosod szappannal, vagy sminklemosóval.
2012. máj. 19. 12:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi Csajok!

Rúzs...nem semmi...eszembe nem jutott volna! :D

2012. máj. 19. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!