Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell ezeket a zoldsegek...

Hogyan kell ezeket a zoldsegeket elkesziteni hogy ebed legyen belole 10 hos babamnak? Padlizsan, kaposzta s zoldbab.

Figyelt kérdés
koszonom a segitsegeket.!!
2009. júl. 31. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Egyesével!

Esetleg kettőnként, de még úgysem nagyonon.

2009. júl. 31. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
en is kulon gondoltam egy nap ezt masik nap azt.a hozzataplalasi tablazatban 10 hotol irja ezeket a zoldsegeket. mar evett a mi etelunkbol kaposzta levest na meg zold baba levest,
2009. júl. 31. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csirke mellet főzz krumplival répával pici sóval + főzd meg a zöldséget egy maroknyit amit akarsz és az egészet turmixold össze! Mehet egy nagy krumpli vagy 2 kisebb a sárgarépa is lehet egy szál! Ha sok lenne nem baj 2 fele osztod és megvan a holnapi ebéd is! Én még a krumplit használom sűriteni a főziket nem rántásosan csinálom!Kérdezz nyugodtan! Segítek
2009. júl. 31. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Én káosztát még nem adtam a 10 hónapoos kisfiamnak, a másik ketőt pedig úgy csinálom, ohgy megpárolom egy kisebb krumplival és fokhagymával, fagyasztóban van előre elkészített csirkemnell, abból 2 kocka, összemixelem, öntök bele olivaolajat és kész.

Én akármit csinálok a bébinek ebédre, mindent párolok. Sookal szívesebben eszi így, mint amikor még csak megfőztem neki.

2009. júl. 31. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
koszike szepen Mindenkinek a segitsegeket!!!! jaj meg csak annyit hogy a padlizsant sima vizben kell fozni es ha megsutom ugy ahogy magunknak szoktuk es csak krumplit vagyis zoltsegeket tehetek hozza? koszike a tovabbi segitseget is !!!! Mindenkinek minden jot kivanok !!!
2009. aug. 5. 07:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Perszek, készítheted úgy mint magatoknak, egészben héjastól megsütöd, majd kikaparod a belét, s valamivel összeturmixolod.

Pl. nagyon finom ha édesburgonyát sütsz mellette, s majd azzal pépesíted!

2009. aug. 5. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
A padlizsánt úgy szoktam, hogy néhány vágást csinálok a héján, aztán be a sütőbe. Kikaparom a belsejét, és azt adom (összeturmixolva). Van, aki kikaparja a magvas részt is(mint a töknél), én nem csináltam, és nem lett baja a babámnak. Többnyire krumplival adom a padlizsánt, és javaslom a fokhagymát hozzá (krumplival együtt megfőzöm). A végén mindent összeturmixolok, és egy kis olivaolajat öntök hozzá. Nagyon szereti!
2009. aug. 5. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!