10,5 hónaposnak piskóta (házi készítésű)?

válasza:Én adtam, sőt, 1 szelet tortát megevett.
Én már adtam neki babapiskótát 7 hónaposan, tejpépet 4 hónapos korától, tápszeres 6 hónapos korától.
Nem 1 egész tojást evett meg, rá nem ivott rá 1 liter tejet:)
Csoki tortát kapott legelőször, aminek a psikótáhában volt tojás, de 1 szelet tortának 1/3 tojás van.
A krém csoki puding volt kikavarva tea vajjal, az ehez tortában fél liter tej volt, 20 dkg vaj, ami egy 16 Szekeres torta volt, szóval ha leosztod 1 szeletbe mennyi jut... Annyitól semmi baja nem lesz!
11-12 hónaposan el lehet kezdeni adni a tejet, de ha már evett joghurtot, sajtot, akkor a tejtől sem lesz baja!
Köszönöm nektek!
Nem vagyok egy paramami,de már annyi félét olvasok,hallok....érdemben meg nem vagyok előrébb.Amúgy savanyított tejtermékeket már kap,nincs is semmi gond vele.
És képes minden ételt/italt kiszugerálni az ember kezéből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Orvoshoz holnap viszem, de addig írnátok valami jó házi praktikát rá?
Csak aznap vagy esetleg másnap is?
tegnap voltunk vele orvosnal es nem irt fel semmit.szegenykem ejjel is felkelt es amit megivott vizet ki is hanyta a kohogestol.
Bolti zsemle, csirkehús, paradicsom, saláta, sajt. A lányom imádja, de a barátnőm szerint még nem ehetne ilyet 1 évesen. Ti mit gondoltok?
ha igen miért, ha nem miért nem?
Tegnap vettem észre, hogy van 10 db tojásom aminek MA (09.09.01) jár le a szav.ideje. Azt mondták, süteményt süthetek még belőle (hűtőben volt tárolva). Ja és még kezdő vagyok. És este állnék neki. 6 után.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!