Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ebédet készíthetnék...

Milyen ebédet készíthetnék 14hós babámnak szilvából?

Figyelt kérdés
Igazából még nem adtam neki szilvát. Tartottam attól, nehogy hasmenése legyen tőle, vagy hasonlók. Úgy érzem, már igencsak ideje lenne vele megkóstoltatni. Van itthon egy üveg Kecskeméti szilvám. Milyen ételt csináljak belőle?
2009. okt. 19. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Keverheted túróval, tejpéppel, zabpehellyel.

Ezen kívül rizzsel és pulykahússal is naon fincsi!

2009. okt. 19. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha ez befőtt, akkor én levében, ha nem tartósitó szeres, kis vizzel megfőzném, megforralnám, egy kis tejes pudingos habarással besűríteném aztán összeturmixolnám.

Szilvakrém leves. Én csináltam és nagyon finom volt.

Kis cukor vagy méz, kis őrölt fahéj és kész is.

2009. okt. 19. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, ilyenekre gondoltam. :) A rizses, húsos dolog úgy nézzen ki, h főzök rizst, elkeverem vele, meg a hússal? Vagy kell még valami bele?

Nem befőtt, hanem bébiétel. Nem baj, h teljesen pépes?

2009. okt. 19. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
1. vok. Igen, nagyjából. Sima vízben megfőzöd a rizst, tehát nem sózod, bedobod a turmixgépbe a szilvával és a pulykahússal együtt (bár csirkével is jó) és leturmixolod. De ha a babád szereti a darabposat, akkor a rizst nem is kell turmixolni!
2009. okt. 19. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Na!Ez tök jó!:)Köszi!Holnap ezt ebédel a kis hölgy. :)
2009. okt. 19. 21:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!