Iker terheseknek hány kiskönyve van?

válasza:A nővéremnek 2,5 hónapja születtek meg az ikrei, és egy kiskönyve volt, mert ugye egy terhességet, egy kórelőzményt vizsgálnak. Annyi a különbség, hogy ikerterhesség esetén ugye a veszélyeztetett állapot miatt több a vizsgálat, többször jár a kismama kontrollra.
Én most vagyok 36 hetes, a 35. héten betelt a kiskönyvem nekem is, és még csak egy CTG-m volt. (A baba méretei megkívánják, hogy előbb legyen a vizsgálat, mert nagy eséllyel jöhet előbb.) Biztos vagyok benne, hogy megoldják a problémát az orvosok. :)
36 hkm

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt tudom hogy tanácsadásra vinni kell.De pl ha elutazunk(nem külföld),vagy messzebbre megyünk is vinni kell?Vagy elég a TAJ és Lakcímkártya?
Háterősítésre gondolok például, vagy kis lábkörzés, bármi ami nem feszíti meg a hasat nyilván. A külső méhszájam nyitott, ezért kell feküdnöm. De ha van rá mód, szeretném, ha a hátamat legalább kicsit edzhetném. Szerintetek az intim torna az kizárva nekem?
1 éves a fiam. Nem találom sehol a kiskönyvét, pedig átnéztem mindent! Mondtam a védőnőnek, mondta keressememg de nem találom. Jól leoltott hogy az hivatalos okmáány meg h az oltások abban vannak, mindezt tudom! Nem mond semmit h tudnék-e igényelni újat! Ő sajnos...
(Természetesen látja őt az orvos, de még nem írt semmit a kiskönyvébe az oltásokon kívül. Kérjem meg, hogy írja be? )
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!