Milyen márkájú lehet ez a pelenka?
Teszteltem egy pelust,ami kereskedelmi forgalomba kapható, de persze nem lehet tudni, hogy mi a márkája, ezért szeretném kideríteni, mert jónak találom.
Mi az 5-ös méretet próbáltuk, amin a derékrésznél halvány kék vízilovak vannak, a pelenka többi részén pedig zölddel különféle állatfejek. A pelenka derékrésze nem gumis, de a tépőzáras rész igen.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sajnos sehol sincs a csomagoláson semmi szöveg (gyártó, forgalmazó stb.) Ennek a tesztelésnek ez a lényege, hogy nem tudni milyen márka, nehogy az befolyásolja az eredményt.
És nem Pampers az biztos, mert vastagabb annál. De azért köszi, még reménykedem, hátha valaki használ ilyen pelust!
Az új Rossmann BD is ilyen.
Bár mi 4-est használunk. 8féle bárányos minta a derekánál, virágok a pelus többi részén. Az 5-ös nem tudom, hogy milyen lehet, de ha gondolod, megnézem jövő héten (ha megjön végre a GYED :/ ).
Szia!
Megnéztem, a BD 5 zsiráfos.
A héten megyek a Lidl-be, megkukkantom azt is, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!