Miért ragad a kókuszmatrac a huzat alatt?

válasza:Szia!
A hétvégén húztam le teljesen az ágyát,és én is ezt vettem észre.Szerintem csak valami gyanta lehet.

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem a ragacsosság nem normális.Főleg,ha később-ahogy nő a baba súlya-átüt a huzaton.
Ha teheted,azonnal vidd vissza,ahol vetted.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A fiammal használtan vettem egyet, sokat volt nyúzva, és legalább egy gyerek használta már. Most szétjön mindenhol, így a második babának szeretnék egy újat venni. De: sokan panaszkodnak, hogy megvették, és egyből jön szét az illesztéseknél az a PVC borító. Sajnos...
Használjátok együtt a kettőt? Mert jó lenne, de akkor elzárja a gumis lepedő a szellőzést nem?
Ülésünk van, csak kopott a huzat és nem akarok újat venni.
Kétféle kókuszmatracot találtam a babaágyba: 1. A matrac 6 cm vastag kókuszból áll és egy vékony puhább réteggel van borítva. 2. A 4cm szivacsmatrac két oldala 1-1 cm kókuszrosttal van borítva. Melyik mennyibe kerül és melyik a jobb?
Volt már valakinek rossz tapasztalata vele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!