Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítene valaki? Hány dkg...

Segítene valaki? Hány dkg liszt és só kell kb a gyurmához, hogy 1 láblenyomatot tudjak készíteni? Kisfiam 6 hós.

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de leírom a só-liszt gyurma receptjét.Szerintem ennek a fele is elég lenne bőven egy lábacskához.

20 dkg liszt, 20 dkg só, 125 ml víz, 2 evőkanál olaj.Ha túl kemény lenne, önts hozzá még vizet!Ez mindig a liszttől függ!Gondolom tudod, hogyan kell szárítani, nehogy szétrepedjen.

Sok sikert a próbálkozáshoz!

2009. dec. 12. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az OFF-ért, de ez nagyon jó ötlet!!! Hogy kell csinálni a szárítást?

Tényleg sajnálom hogy belekérdeztem, megértem ha le leszek ezért majd pontozva. :S

2 hónapos kislány anyukája

2009. dec. 12. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szárítás: lényege, hogy lassan száradjon, mert kireped.Rá lehet tenni radiátorra (alá papir kell), ha az nem túl meleg, vagy sütőben is lehet nagyon alacsony hőfokon.Az biztos, hogy hosszú idő kell hozzá.Ha kész, akár ki is lehet festeni temperával.
2009. dec. 12. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm! :)

2. voltam

2009. dec. 12. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!
2009. dec. 12. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ez tök jó!

Köszönöm a kérdést,és a válaszokat!


4 hós kislány anyukája

2009. dec. 12. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!