Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottatok/olvastatok már...

Hallottatok/olvastatok már olyanról hogy a rota elleni oltás súlyos, elhúzódó étvágytalanságot okozott?

Figyelt kérdés
11 hónapos a lányom, 6 hónapos korától szinte semmit nem eszik, nem hízik, étvágytalan. persze voltunk már sok orvosnál, de semmi. nemrég olvastunk egy cikket hogy vkinél az oltás volt a gond. 2 hét múlva megyünk egy homeopátiás orvoshoz, oltáskivezetésre. csak kiváncsi vagyok hallott-e már vki ilyenről.
2014. ápr. 3. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hallottam még!Pedig eü.-ben dolgozom,csecsemő osztályon.

Az én lányom is megkapta a védőoltás,de semmi ilyet nem tapasztaltam.Most 15 hónapos,és minden evő,nagyon jó étvágya van!

2014. ápr. 3. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még ilyet. A fiam is megkapta, most 22 hónapos, szuper étvágyú gyerek újszülött kora óta.
2014. ápr. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

A bárányhimlő elleni oltás beadatását illetően bizonytalan vagyok. Igen vagy nem?

Kislányom 15 hónapos és lassan el kellene dönteni, h beadassuk e? Elég gyenge az immunrendszere, eddig már 4x volt beteg és mindig 3-4 hét mire meggyógyul. Féltem a szövődményektől, de ha beoltják akkor meg lehet h felnőttként fogja elkapni és még azt is olvastam, hogy...

7 hónapos babám súlyos székrekedésére mit tanácsoltok?

Kislányom anyatejes, napi 6x szopizik, a tízórai szopi előtt kap gyümölcspépet, a déli szopi előtt főzeléket.Amióta hozzátáplálok, szörnyű székrekedése van..A kakija összeáll hatalmas "gubacsokká" amelyeket képtelenség kitolni..nagyon fáj neki, már amikor indul a kaki...

Hasmenés. Kombi oltás mellékhatása? Fussunk ügyeletre, vagy nem súlyos?

Összetett a történet. Egy éves nőstény cicámat múlt hét szerdán ivartalanították. Pénteken kivettek a három varratból kettőt (nem gyógyul szépen a seb), plusz megkapta az ismétlő kombinált oltását. Tegnap este már hígabb volt a széklete, éjjel kétszer is f*sott, meg...

Megkaphatja csalankiutesesen a kislanyom a kotelezo oltast?

Kislanyom 9 honapos es ket napja tele van a hata csalankiutessel, ma kene menjunk oltasra, es nem tudom igy vihetem, vagy varnom kell amig elmulik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!