Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik ezek a kiütések 2 hetes...

Mik ezek a kiütések 2 hetes babámon?

Figyelt kérdés
Naponta új helyen jönnek ki, de el is múlik másnapra. 1-2 az arcán, fejbörén szája körül. Piros pattanásszerü sárga középpel. Másnapra elmúlik, de néhâny megint kijön más helyen. Így van ez már már kb 1 hete. Szoptatott baba. Más is tapasztal ilyet?talán valami okyat eszem amit nem tolerál vagy mi lehet?
2014. máj. 14. 19:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vagy hívd fel a dokit, de sztem inkább tejkiütés.
2014. máj. 14. 22:36
 12/18 anonim ***** válasza:
2014. máj. 14. 22:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi komoly, tejkiütés 6-8 hetes korára elmúlik majd, addigis hanyagold a tejterméket.
2014. máj. 14. 22:42
 14/18 anonim ***** válasza:
2014. máj. 14. 22:45
 15/18 anonim ***** válasza:

én nem akartam paráztatni!

de a korházban legyintettek és azt mondtá ó majd elmúlik aztán nem és kiderült h.valamiféle babakori fertőzés teljesen ártalmatlan semmi baj be kellet feküdnünk mert adoki mondta h.ezt házilag nem lehet kikezelni ha nem használ a szaliciles alkohol. nekünk nem használt,5 napos kezelés volt mindig este kapott infúziot de hamar elmult és azóta se semmi

2014. máj. 14. 23:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha jönnek-mennek (tehát megjelenik, majd eltűnik) akkor az tejkiütés. Én babámnak is volt. Most már 11 hetes, és már nem jelennek meg rajta, pedig az étrendemen semmit nem változtattam. Ja, és ugyanúgy néztek ki, mint a te babádon. Szerintem ne aggódj.
2014. máj. 15. 13:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tegnaptól elhagytam a tejet és valóban, ma már nem jött ki rajta egy pötty sem!
2014. máj. 15. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:

sziasztok 1-es vagyok most voltunk bőrgyógyászaton azt mondta a doktornő h. ez nem komoly csak ekcémára való hajlamosság!

Remélem a te babád is jól van és nincs semmi komoly!

2014. máj. 15. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!