Meddig kell forralni a babának a vizet?

válasza:

válasza:én 22 vagyok,de olyan a viz,hogy ha nem forralom fel,akkor megy tőle a hasam,ugyhogy csak ásványviz
környéken van sok kisgyerek,egyse tud sima csapvizet inni
otthon (szüleimnél) iható,öcsém 1 éves korában kapott először,bár nem issza meg,megmondta,az csak fogmosásra van...
Kapcsolódó kérdések:
Fel kell forralni?
Mennyi idős koráig?
Most kezdem bevezetni a tejet a kislányunknál, a védőnő azt mondta, hogy forralni kell a bolti tejet is, itt pedig már többször olvastam, hogy nem forralják az anyukák. Ti hogyan kezdtétek el bevezetni? Tápszerhez adva vagy először csak egy kicsi kanállal, hogy...
Mert nekem adtak róla tájékoztatót amin az áll hogy nem kell mert tisztított víz mint a Jana bébivíz stb... Akkor nem kell forralni? Elég csak hűsebb helyen tartani és mikor csinálom a tápit a babának akkor megmelegítem mikróban?
Az buborekokat tartalmaz? Nem fog fajni a hasa tole?
15 hónapos lesz nemsokára, és már egy éves kora óta issza tejet, és még forralom neki! Meddig kell még?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!