Normális, ha a napokban folyamatosan reggeltől-estig megállás nélkül sír a babám?

válasza:Szia!Azt nem tudom,mi lehet a Te pici babádnak,csak eszembe jutott,h az enyém is igy csinált,voltam vele 2 dokinál,azt mondtak,h csak én tulzom el.
Péntek este volt,mikor nagyon belázasodott,és bevittem a gyerekkorházba,vért vettek,és akkora volt a kis testébe a gyulladás,h azonnal meglumbálták.Agyödémája volt végülis,és vékonybélgyulladása.
Én nem akarlak megijeszteni,csak szeretném javasolni,h vidd el orvoshoz.
Kitartás!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem lehet, hogy az időjárásra érzékeny? Az én fiam is tegnap és majd minden másnap ezt csinálja, és már mi is nagyon ki vagyunk, de semmi baja. Nincs láza, eszik, hízik. Már mindent kipróbáltam, felöltöztette, (koraszülött, hátha fázik a nagy meleg ellenére), levetköztettük, fürdettük, kézben van, de semmi, ha bele lendül csak a cumisüveg tudja megnyugtatni. De ez sem jó, hogy fél óránként eszik.
Ha a tied szopizik, próbáld mindig cicire rakni, hátha megnyugszik. Gondolom az idő majd segit. :(

válasza:Kedves kérdező!
Bár nem hiszem, hogy még olvasod.. de hátha..Mi ugyanebben a helyzetben vagyunk. Végül nektek hogyan oldódott meg a probléma? :( Tarthatatlannak érzem ezt az állapotot :(
Kapcsolódó kérdések:
Mikor bújhat ki?4hós.nagyon nehéz ez most mert mellette van egy 2,5éves gyerekem akivel most alig tudok foglalkozni.az innye felülről nézve is fehér
A hideg párásító segítene, hogy éjszaka ne köhögjön? Ki használ, milyet és mennyire vált be ilyen jellegű problémára? Ja és panelban lakunk, elég meleg van és száraz a levegő.
A foga még nem jöhet.
Az ismerőseim szerint jobban fejlődik ha játszok vele egész nap,azaz nem hagyom egyedül,a másik csapat köztük édesanyám anyósom viszont azt hogy muszáj megtanulnia egyedül játszani. A kislányom 6 hónapos,de max.15-20 percet van el egyedül,utána kezdődik a nyügi.Szerintetek?
Kb. két hete mérem neki és esténként 37-37,1. (már ez a levont érték) Nappal normális, 36,7 körül van. Nincs egyéb más tünete, hasmenés, orrfolyás vagy ilyesmi. Aggaszt, hogy mitől lehet? Ugye nem valami komolyabbnak a jele?
eddig nem csinálta
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!