Mikortól fürdettétek gyereketeket nagy kádban?
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 09:38
1/10 anonim válasza:
Most 9 hónapos és nagyon jó lenne, ha lenne nagykádunk. Sajnos nincs. Ahogy elkezdtem ültetni fürdés közben (nemrég óta ül stabilan) párszor sopánkodtam ezen.
2/10 anonim válasza:
Mikor mar stabilan ult,es a babakocsiban is birta ulve.9 honapos koratol.Mar 7 honaposan ult de hosszutavon csak kesobb.
4/10 anonim válasza:
3 éves korig babakádban fürdetted?
5/10 anonim válasza:
6-7 hos koratol...ulni ugyan még nem tudott, vettunk kad betetet (azt a muanyag maci format) de nem tul gazdasagos jo sok viz kellett h ellepje a betettel..de muszaj volt attenni mert ugy pancsikolt a kezevel mar jatekbol, hogy uszott a szoba mashol meg nem tudtuk alvanyos kiakadban frdetni(a furdonk kicsi)
6/10 anonim válasza:
Oriasi sarokkadunk volt es felt benne a fiam. Masfek eves koratol ott furdott, de vettem egy hatalmas gyerekkadat es azt betettem a nagy kadba. 3 eves volt, amikor elkoltoztunk es mar nem vittuk a gyerekkadat. Zokogott es nem ult le a nagyban, pedig ez mar normal meretu. Egyszer belepreselodtunk harman ( o, apa, anya), azota nem fel, dot jo mokanak tartja
8/10 anonim válasza:
4 honaposan mar ugy pancsolt a kiskadban h uszott a lakas. Akkor betettuk a babaszukito kis "tronszeket" a nagykadba es ugy furdott. Mikor stabilan ult,mar a szukito sem kellett. Akkor csuszasgatlot tettem a kad aljaba.
9/10 anonim válasza:
Ugyanígy voltunk, ahogy az előttem szóló. 4 hósan ment a nagykádba. Egyrészt kifröcskölte a vizet, másrészt nálunk már annyira ki is nőtte, hogy nem fért el a kiskádban. Most műanyag trónszékben fekszik, de én ki szoktam venni belőle és belefektetem a nagykádba. Ott vagyok mellette, nagyon élvezi, csapkod a lábával, és kicsi vízben van. Szerintem nem kell annyi sok víz, hogy nyakig ellepje, mi csak annyit engedünk, hogy a fenekét ellepje, ahogy fekszik a kis trónszékben. Én nem is bírnám, ha addig kellene várni, amíg megtanul ülni, inkább ott vagyok vele. Tudja, hogy ha vizes lesz a szája, be kell csukni, aranyos...
10/10 anonim válasza:
1,5 éves korában volt hajlandó beülni a nagykádba. Addig csak állt benne, kapaszkodott belém, és sírt. Nem erőltettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!