5 hónapos kislányunkkal mennénk egy nap kirándulni Balaton. De viszont ugye a napon vagy kint 1-1 órát lehet délelőtt délután úgy tudom ezt hogy lehet vagy inkább majd jövőre?
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 15:01
1/7 anonim válasza:
Használd ki a gyest és tanulj meg írni, ez rejtvénynek is rossz!
2/7 anonim válasza:
5 hos gyerek nem csak 1 orat lehet kint a napon. Tegyel kalapotva fejere +naptej.
3/7 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtam és nem olvastam gyerek vállalaton
5 hónapos kislányunkkal mennénk egy nap kirándulni Balatonra!
De úgy Hallottam,hogy délelőtt és délután 1-1 órát lehetnek kint.
A kérdésem hogy ez igaz e és a nagy melegbe érdemes e menni ekkora gyerekkel vagy majd csak jövőre!
Ha más is ment már így akkor miket ajánlotok amire figyeljunk oda. Köszi 😊
2016. jún. 27. 15:08
4/7 anonim válasza:
4 honapossal megyunk Balcsira, nemcsak ennyit lehet kinn. Mi ennel tobbet setalunk itt Budapesten is egy nap. Napra ugyse viszed. Amugy sapi, naptej, vedoruhazat es soha ne legyen tuzo napon.
5/7 anonim válasza:
Vigyétek nyugodtan. Ahogy írták: naptej, sapka, árnyékos rész. Természetesen kiviheted a napra, de 40fokokban max 11-ig és délután 3 után, és egy huzamban fél óránál többet ne legyetek vele tűző napon. Igyon sokat.
6/7 anonim válasza:
Unokaocsem 3 honapos volr tavaly, amikor tesomekkal a Balatonnal voltunk. Vegig kint volt, mert huvosebb volt a parton, mint a szallason.
Naptejjel kenegettunk, vegig arnyekban volt. Nem pirult meg, a nap sem fogta. :)
Menjetek nyugodtan, csak a tuzo napon ne legyen, de gondolom ez magatol ertetodo. :)
7/7 anonim válasza:
Naptej, kalap, árnyék. Nem lesz baj. Attól még kint lehet, h süt a nap, nem kell a napra rakni közvetlenül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!