Deichmanos szandálokról mi a vélemény?
Egyszer (tavaly) kaptunk egyet, teljesen gagyi, full műanyag, műbőr, kőolajszármazék, bokát nem tartja semmi, talpa szinte csak dísznek jó, tetején pár pánt és ennyi. Egészségtelen a fejlődő lábnak, egy kalap kaki. Olyan mint a kínai, csak egy lehelettel ízlésesebb. Bár kicsit se lepne meg, ha kínai lenne.
Sajnos nem tudom megmondani, mi volt a márka, amit ráírtak. Lehet, hogy van jobb kategória is a Deichmannban, ez ilyen volt. Eddig magamtól csak hótaposót vettem ott, az is egy brutál túlárazott valami volt 0% természetes anyaggal, de arra jó volt, hogy ne fagyjon le a gyerek lába szánkózáskor.
az en kislanyomnak nem reg vettunk ilyet es nagyon jo,de van Cupcake,Graceland es amit az utolso irt talan Bärenschue a neve
2es,
te írtad hogy nézed, hogy miből készül a cipő. Te milyen márkájút veszel? Én sem szeretnék káros anyagtot tartalmazó szandált venni, ha van megfizethető áron jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!