Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitenetek? (bovebben lent)

Segitenetek? (bovebben lent)

Figyelt kérdés

1 eves 2 hos babam fulgyulladast kapott.Kedd ota kapja az antibiotokumat.4 napig injekcio formajaba,mivel az elejen ment a hasa es hanyt,de a tegnaptol szirup formajaba,mert kozbe helyrejott a gyomra.

A tegnapig dietaztattam,de a tegnap mar adtam neki tejet (amit kulonoskeppen visszautasitotta es csak unszolasra itta meg).

Ma ujra hasmenese van es eleg gyakori.

Most mit csinaljak?Mar nagyon kivagyok!!!

Ujra dietaztassam vagy terjek vissza a szurira?

A dokihoz csak kedden kell menjunk,addig meg sok van.

Nagyon siros let,pedig mindig vidam jokedvu baba volt.Most csak ul egy helyben es sirdogal,nem jatszik,nem erdekli semmi.

Nagyon aluszekony lett,etvagytalan.Banant banannal eszik.Mas semmit nem fogad el.

Jol fogna egy par tanacs,mert mar nagyon kivagyok.Elore is koszonom.

2010. ápr. 24. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne erőltesd a tejet, valószínűleg attól esett vissza.

Diéta ÉS szuri. Szerintem.

2010. ápr. 24. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem hivd fel a gyerekorvost,az nem jo ha nem eszik semmit.Majd ő meg mondja mi lenne neki jo.
2010. ápr. 24. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk hasmenés és hányás után azt mondta a dokinéni, hogy pár napig ne kapjon tejterméket a gyerkőc. Nem kérdeztem hogy miért, csak betartottam.

Esetleg próbálj neki adni Normaflore-t.

2010. ápr. 24. 13:47
 4/5 A kérdező kommentje:
De a doki javaslatara adtam a tejet
2010. ápr. 24. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
A banán viszont nem valami jó, mert az hasfogó, és ha baci van a bélrendszerében az jobb, ha kiürül. A banán megfogja a székletet, így tovább marad bent a bélrendszerben a baci, és terjed. Inni, inni, inni!!!!!
2010. ápr. 24. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!