Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata Heim Pál kórház fül-orr gégészeti osztályával? (22,5hónnapos kisfiammal orrmandula műtét előtt állunk) Dr. Sultész Mónikával/ dr katona főorvos úrral ill dr Csákányi főorvos asszonnyal van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

22,5hónapos kisfiam orrmandulaműtét előtt áll egy dokihoz jártunk a tűzoltó utcába maszek rendelésre; sok pénzt leakasztott rólunk, majd kiderült nem is műt pár éve így végül a Heim Pálba irányított minket és csak egy nevet mondott; Sultész Mónika.

Mindezt tette úgy most hétvégén,hogy most június van és tavasszal meg végig magához járatott - felhívtam ma a kórházat a doki (Sultész)csak pénteken rendel a héten, mert valami konferencia sorozat van és lényegében az összes doki távol, a várólista már augusztus vége felé jár...

Mire lehet számítani - hogyan lehet a várólistára könnyen felkerülni, mik a tarifák?

Mire számíthatunk?

Egyáltalán milyen doki ez a Sultész - jól műt? – mert sokan a a Katona és Csákányit ajánlották azokról már legalább hallottam…

MINDEN INFÓRA NAGYON KÍVÁNCSIAK VAGYUNK – még a kórházi ellátásra is, mire számíthatunk egy 22hós gyermekkel ha szülő is bentaludna

VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK

2014. jún. 3. 08:22
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Mi karácsony előtt dr.Lőrincz Anikónál voltunk. Az egyik legaranyosabb doki,akivel valaha találkoztam. A fiam 16 hónapos volt atheromával műtötte. Előtte és utána is nagyon lelkiismeretes volt.

2014. jún. 4. 08:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kislányomat Csákányi doktornő műtötte novemberben. A doktornő nagyon kedves, alapos, de tény, hogy a műtétre 6 hetet várnunk kellett. Sultész doktornő állítólag jó szakorvos, bár a stílusa...

A kórházról: a mandulaműtét egynapos műtét, tehát azon a napon műtik, amikor reggel bementek, másnap reggel, egy gyors ellenőrzés után pedig már haza is küldenek. A dolog olyan gyorsan és futószalag-szerűen működik, hogy mire megnézték, hogy a gyerek rendben van-e, és a folyosó végéről visszamentünk a szobánkba, már az ágyneműt húzták le.

A szülő bent tartózkodását elvárják, tulajdonképpen te látod el a gyereket. Ha ágyon, és nem széken akarsz aludni, akkor az 3000 (vagy 3500??) forint egy éjszakára, ezért jár étkezés is, de azért ki kellene menni: nem fogsz, mert műtét előtt nem hagyod ott a gyereket, nehogy akkor vigyék el, amikor épp kimész ebédelni. Miután megműtötték, akkor meg azért nem mész ki, nehogy pont akkor ébredjen fel.

Nem tudom, a várólistára hogyan lehet könnyen felkerülni, mi a szakrendelésen voltunk Csákányi doktornőnél, amikor megbeszéltük, hogy szükséges a műtét, rögtön telefonált is időpontért az osztályra-így vártunk 6 hetet. Pénzt senkinek nem adtunk sem előtte, sem utána.

2014. júl. 22. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Még valamit: háromszor voltunk a műtét után kontrollon a doktornőnél, mindhárom alkalommal rendesen megvizsgálta a gyereket, emlékezett rá, és arra is szánt időt, hogy egy kicsit beszélgessen vele.
2014. júl. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

3 es fel eves kislanyom orrmandula mutet utan egy ket nappal nagyon rossz szajszag miert?

Ma 6 napja hogy megmutottek kozvetlen utana picit meg is fazott.ilyet megsoha nem tapasztaltunk!valami gond lehet szerdan megyunk kontrollra!

3 éves lányomnak olyan az orra, mint ha mindig tele lenne. De nem! Mitől lehet ez? Orrmandula?

Tuti hogy nincs megfázva. 1 hónapja volt taknyos, és azóta ilyen.Már szépen ki tudja fújni az orrát, de természetesen nap 3x rásegítettem az orrszívóval, meg fújtam sterimarral, és napi 3x cseppentettem Nasivinnal is, mert tényleg tele volt.De azóta meg olyan mint ha...

Orrmandulaműtétről mesélnétek nekem?

4,5 éves kisfiamnak állandóan fáj a füle, egyik antibiotikumot írják fel a másik után, de nincs javulás, és a doki azt mondta, ki kéne venni az orrmanduláját. Természetesen megnézetem még mással is, csak érdekelne, hogy milyen a műtét, fájni fog e neki utána, hogy viselik, stb.

Mikor mehetünk ki néhány percre levegőzni? (orrmandula műtét után vagyunk)

Szerdán műtötték a 4 éves kisfiamat. Mikor lehet kivinni újra levegőzni? Sétálni picit, vagy csak kimenni. Ha rászólok akkor nem futkározik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!