Szeptembertől menne a lányom bölcsődébe! Így is be tud kerülni vagy meg se próbáljam?
Lányom szeptemberben fogja tölteni a 8. hónapját! Jelenleg passzív vagyok, de jövő tanévtől(szeptember) szeretnék visszamenni az egyetemre. Sajnos csak 1 évet tudok passziváltatni,orvosira járok és szeretném befejezni.
Ahol mi lakunk sajnos nincs csak magánbölcsőde, viszont Budapesten vagy Budaörsön lenne állami is de mivel nem oda vagyunk bejeletve így nem tudom megpróbáljam e? Nem utasítják el a nappalin tanuló anyukákat? Heti 3 napra is be lehet íratni vagy kötelező akkor a heti5?
Nagyon köszönöm!
Van pénz arra is. De mint mondtam a magànrendelő megnyitása nem 2 ft....
E mellett ház-rezsi..2auto... nincs hitel de jelenleg nem lubickolunk a pénzben..... :) hajrá neked is lehetőséged van orvosnak menni.... :)
OFF Ha nem fontos egy nőnek a diploma az anyós szerint, akkor hogy lehet a parod testvére védőnő?
On Maganbolcsi, csaldi napközi, bebiszitter lehet a megoldás, ha csak heti nehány napra van szükség.
Sajnos ő a régimódi asszonyok közé tartozik :)
Köszönöm!már mentem pár kört az ügyben:) magánbölcsibe felveszik :)
De azért megprobálom az államit is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!