Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Szeptembertől menne a lányom...

Szeptembertől menne a lányom bölcsődébe! Így is be tud kerülni vagy meg se próbáljam?

Figyelt kérdés

Lányom szeptemberben fogja tölteni a 8. hónapját! Jelenleg passzív vagyok, de jövő tanévtől(szeptember) szeretnék visszamenni az egyetemre. Sajnos csak 1 évet tudok passziváltatni,orvosira járok és szeretném befejezni.

Ahol mi lakunk sajnos nincs csak magánbölcsőde, viszont Budapesten vagy Budaörsön lenne állami is de mivel nem oda vagyunk bejeletve így nem tudom megpróbáljam e? Nem utasítják el a nappalin tanuló anyukákat? Heti 3 napra is be lehet íratni vagy kötelező akkor a heti5?

Nagyon köszönöm!

2014. máj. 6. 07:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
bocs de egy orvos család gyereke ne az állami helyet foglalja ha van pénz magán prakszisra, a kismama tanitatására, legyen a magán bölcsire is
2014. máj. 6. 22:51
 12/19 A kérdező kommentje:

Van pénz arra is. De mint mondtam a magànrendelő megnyitása nem 2 ft....

E mellett ház-rezsi..2auto... nincs hitel de jelenleg nem lubickolunk a pénzben..... :) hajrá neked is lehetőséged van orvosnak menni.... :)

2014. máj. 6. 23:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

OFF Ha nem fontos egy nőnek a diploma az anyós szerint, akkor hogy lehet a parod testvére védőnő?

On Maganbolcsi, csaldi napközi, bebiszitter lehet a megoldás, ha csak heti nehány napra van szükség.

2014. máj. 7. 05:34
 14/19 A kérdező kommentje:

Sajnos ő a régimódi asszonyok közé tartozik :)

Köszönöm!már mentem pár kört az ügyben:) magánbölcsibe felveszik :)

De azért megprobálom az államit is :)

2014. máj. 7. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem sajnálod azt a pici babát ilyen korán beadni? Diplomád bármikor lehet, ráér, de ő csak egyszer ilyen picur, most igényli anyát.
2014. máj. 7. 16:32
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
már bocs de kocsi helyet talán a gyerekre kéne költeni
2014. máj. 7. 18:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
16-os neked valami szövegértési problémád van? Vagy szerinted aki orvosnak tanul és autója van, az ne vegyen igénybe semmi államit? Nem vagy te egy kicsit irigy?
2014. máj. 7. 21:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért nem sajnálom mert most is járok dolgozni heti 3 napot amikor apa nem éjszakás vagy nem ügyel.Szeretném letenni végre a diplomámat..fontos lenne. Nem tudok tovább passzivon lenni.:(
2014. máj. 7. 22:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Persze a baba az első! Mindent megkap hidd el. Nem az auto viszi a pénzt. A tanittatásom is ingyenes mert állami helyen vagyok. Sajnálom hogy nem tudsz megérteni. Milyen rossz is lenne ha mindenki ugyanolyan véleményen lenne... :)))
2014. máj. 7. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!