Miért kell mindenképpen a beiratkozáshoz a munkáltatói igazolás?
Azt értem, hogy csak akkor járhat bölcsibe a gyerek, ha dolgoznak a szülők. Ezzel nincs is gond.
De nálunk most van beiratkozás. Jövő februártól szeretném csak járatni a fiam, és most kérték a munkáltatóit. Mondtam, hogy nem tudok vinni, mert ugye gyeden vagyok, épp most végzek egy tanfolyamot, és abban a szakmában szeretnék majd dolgozni. Akkor vigyek szándéknyilatkozatot. Mondom kitől? Van cég, amelyik ad papírt, hogy igen, mi 9 hónap múlva szeretnénk XY-t alkalmazni?
Akkor vigyek a jelenlegi munkáltatómtól, hogy majd szeretne visszamenni. De mondom, nem fogok oda visszamenni, a munkaidő miatt nem tudok. Ezt meg is beszéltük a főnökkel. Nem baj, azért írjon egy munkáltatói szándéknyilatkozatot, úgysem ellenőrzik.
Akkor ennek mi értelme????
Na ezt nem is tudtam, hogy ha kapom a rendszeres gyermekvédelmit, akkor bevehetik bölcsibe, a védőnő ezt nem mondta mikor kérdeztem a bölcsődéről.
Köszi kedves 71%-os, utánanézek!
A vádaskodókkal meg nem foglalkozok, hisz nem az én életem élik, nem tudják miért kerültem ilyen helyzetbe.
A hetes valaszra irtam, csak kozben jott megegy, 10.
Sok sikert, 11!
Látom, nagy vitát keltettem.
Munkáltatói szándéknyilatkozatot tudok vinni, mert a mostani munkáltatóm ír egyet, de biztosan nem ott fogok dolgozni.
Szóval én senkitől nem szeretném elvenni a helyet, mert én is dolgozni szeretnék, sőt fogok is, csak a rendszert nem értem, hogy 9 hónappal korábban miért kell vinnem. Miért nem elég akkor, amikor a gyerekem kezdi a bölcsődét.
Számomra logikátlan ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!