Kisfiúnak kiskonyhát ajánlanátok?
Persze hiszen a pasik a legjobb szakácsok!
Nem egy mesterszakács mondta hogy úgy nött fel hogy leste anyukáját és ott kotnyeleskedet Ő is a konyhában
Elektromosat nem vennék tehát nem hiperszupert de nyugodtan kaphat ilyesmit!!!
Ikeában láttam, ki volt rakva a játszórészen is, éppen egy kisfiú játszott vele:)
Nem találom a honlapjukon, hogy belinkeljem, de nagyon tuti volt. Olyan, mint az igazi, csak kicsiben. És sajnos nem olcsó, olyan 23.000Ft körül van.
Ha arra irányul a kérdésed, hogy nem "ciki"-e fiúnak konyhát venni, szerintem nem. Persze elsősorban lányoknak szoktak venni ilyet, de nagyon sok kisfiú szereti a főzőcskézős játékot. A lányom óvodájában is folyton telel van fiúkkal a babakonyha :) Tavaly, mikor mentünk beszoktatni, épp 3-4 kisfiú "sütött" az óvónéninek sütit. A múltkor pedig a játszótéren a lányom vagy egy órán át főzőcskézett egy kissráccal a homokozóban, én csak lestem, hogy a kispasi mennyire képben volt: kevert, habart, palacsintát sütöt, stb.
Viszont a konyha kiválasztásánál egyet tanácsolok: nézd meg a méreteit! NAgyon sok szuper konyhát kapni, képen tök jól néznek ki, de általában nagyon kicsik!!! Én a lányom 2 éves korában vettem konyhát, 1 hónapig kutattam, jártam a boltokat, hogy olyat találjak, amihez legalább egy 2 évesnek nem kell guggolnia, hajolgatnia! Végül az Auchanban vettünk egy saját márkás konyhát, szétnyitható, mosogató, hűtő, sütő, főzőlap van benne. Ez volt méretre a legmagasabb. És 6000 Ft volt. Nem tudom, mennyire sürgős, most nem tudom, lehet-e kapni, de karácsony előtt tuti halomban fog állni. Már legalább 3 éve minden karácsonykor kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!