2-3 éves kisgyerek mellett hogy van időd sminkelni reggelente?
Nagyon szépen köszönöm a segítő választ azoknak, akik leírták hogyan néz ki a reggeli rutinjuk!
Nekem minimum 30 percet igénybe vesz a reggeli készülődés mert szeretek alapos lenni, pl a fogmosást nem fél perc alatt zavarom le, hanem alapos vagyok, fogmosás után pedig a szájvíz, fogselyem használata sem maradhat el. Hajápolás, arcápolási rutin, műszempilla tisztítás, fésülés, ez mind időt vesz igénybe.
A smink is időbe telik, hiába van rutinom, nem szeretem összecsapni.
Ehhez szerettem volna praktikus tanácsokat kapni, mert a kicsim épp abban a korban van, amikor folyton figyelni kell rá. Eddig simán meg tudtam oldani, de most hogy a férjem munkahelyet váltott, így már nem tud addig figyelni a gyerekre.
Mennyi sérült nő van itt :(
Komolyan mondom, én szégyellem magam ehelyett a sok támadó, fusztrált nő helyett.
Mivel minden reggelem, a reggeli együtt bujas, szopizás után azzal folytatódik, hogy tisztítom az arcom, majd sminkelek, így megszokta a fiam is. Egyébként is jatszik ébredés után, fél órát simán elvan. Van amikor kijön, kerdezget közben, hogy mi micsoda, néz, vagy adok valamit az asztalomról neki.
Nyilván volt olyan rövidebb időszak amikor dacosabb volt vagy ilyesmi, de ez fix program, megszokta.
2,5 éves, mindig is sminkeltem magam lightosan, nem tudom a ennek miért kéne megváltozni a kicsi miatt.
Ugyanúgy kell háztartást vezetni, én most tanulok is, kerti munka stb.. nincs állandó segítségem, sőt.
Kijátszuk magunkat, utána egy ideig egyedül is jatszik, közbe nyilván beszelgetünk, ott vagyok a közelében. De érti, hogy dolgom van, nem hülye csak kicsi és szoktatás kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!