Van esély rá, hogy valaki alkalmazzon mint bébiszittert, vagy felejtsem el?
szia, én 18 évesen próbálkoztam ezzel...adtam fel hirdetéseket, szívesen korrepetáltam is volna az általános iskolás gyerekeket, de rájöttem, miután senki sem hívott, hogy a hellyel van baj, ahol lakom...mivelhogy kisváros, itt az emberek nem engednek meg maguknak ilyen luxust, ráadásul nem is szívesen bízzák a gyereküket egy vadidegen "gyerekre", akármennyire felnőttnek érezzük magunkat, még épphogy kezd benőni a fejünk lágya, és ezzel az anyukák már tisztában vannak...
esetleg egy nagyvárosban megpróbálkozhatsz hirdetésfeladással, ha néhányan megismernek, és rájönnek, hogy valóban olyan felelősségteljes vagy a korod ellenére is, akkor ajánlani fognak ismerőseiknek, stb. ... de ehhez nagy szerencse kell, hogy elinduljon a dolog...én már letettem róla, inkább megvárom azt a 3-4 évet amíg lediplomázom és utána a saját babáimra/gyermekeimre vigyázhatok életem végéig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!