Tapasztalatok, mi a véleményetek? Escapelle sürgősségi fogamzásgátló tablettát kellett vennem, mennyire kell idegeskednem?
Egy csomó mindent olvastam már, inkább csak valamidéféle megnyugtatásért jöttem amíg várom a hatást és hát persze az eredményt.
8. Napján vagyok az egyébként rendszertelen, de kb 30-35 napos ciklusomnak. Reggel együtt voltam a párommal, sajnos kiszakadt a gumi, ő még nem élvezett el, és azonnal észre vette hogy szakadt. 8,5 éve védekezek gumival, életemben először történt ilyen szóval kérlek ne bélyegezzetek meg, elég volt hogy a nőgyógyász bunkózott.
Azonnal megindultunk a kórházba felkeresni egy nőgyógyászt, és az egyuttlét után kb 1,5-2 órával be is vettem a felírt egy szem Escapellet. Tudom, hogy csak 84%-os az esély arra hogy ne legyek terhes, de jó lenne valami biztató, hogy ti mit gondoltok ezek alapján, szerintetek is nagyon kicsi az esély, hogy megmaradjon baba?

Nem lehet tudni.
Én 30 óra elteltével vettem be, már feleslegesen

Én úgy értelmezem, amit írtál hogy nem élvezett beléd?
Abban az esetben szinte kizárt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!