Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tapasztalatok, mi a véleményet...

Tapasztalatok, mi a véleményetek? Escapelle sürgősségi fogamzásgátló tablettát kellett vennem, mennyire kell idegeskednem?

Figyelt kérdés

Egy csomó mindent olvastam már, inkább csak valamidéféle megnyugtatásért jöttem amíg várom a hatást és hát persze az eredményt.

8. Napján vagyok az egyébként rendszertelen, de kb 30-35 napos ciklusomnak. Reggel együtt voltam a párommal, sajnos kiszakadt a gumi, ő még nem élvezett el, és azonnal észre vette hogy szakadt. 8,5 éve védekezek gumival, életemben először történt ilyen szóval kérlek ne bélyegezzetek meg, elég volt hogy a nőgyógyász bunkózott.

Azonnal megindultunk a kórházba felkeresni egy nőgyógyászt, és az egyuttlét után kb 1,5-2 órával be is vettem a felírt egy szem Escapellet. Tudom, hogy csak 84%-os az esély arra hogy ne legyek terhes, de jó lenne valami biztató, hogy ti mit gondoltok ezek alapján, szerintetek is nagyon kicsi az esély, hogy megmaradjon baba?

tegnapelőtt 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem lehet tudni.

Én 30 óra elteltével vettem be, már feleslegesen

tegnapelőtt 17:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor te terhes maradtál?
tegnapelőtt 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy értelmezem, amit írtál hogy nem élvezett beléd?

Abban az esetben szinte kizárt.

tegnapelőtt 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, nem élvezett el, szóval csak az elovaladektól maradt félelem
tegnapelőtt 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy beléd sem élvezett, és amúgy is hosszabb ciklusod van, aminek az eleje felé történt, nagyon-nagyon valószínűtlen. Nem nulla, de tényleg borzasztó kicsi, szóval, a 84%-hoz még bőven tegyél hozzá, hogy nem leszel terhes!
tegnapelőtt 20:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Most csak igyekszem türelmes lenni, teljenek a napok, aztán megnyugtathassam magam amikor végre túl leszek az egészen. Remélem.
tegnapelőtt 20:53
 7/8 anonim válasza:
83%
Mi is jártunk hasonlóan . NEM leszel terhes , 2 órám belül vetted be . Nem 30 órára mint az első válaszoló . A Nőgyógyászt meg szard le , ne ítélkezzem mások felett .
tegnapelőtt 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtatást. Bízom a legjobbakban.
tegnap 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!