Miért van az, hogy a kulturális programok jegyárai mára szinte megfizethetetlenné váltak egy átlagos családnak?

válasza:Na, erre én is nagyon kíváncsi vagyok. Nemrég voltunk belföldön nyarlalni 2 felnőtt 2 gyerek. A legolcsóbb helyen 12.000-et fizettem, állatkertben 24-et, átlagban 20-30 körül van egy 4 fős családi belépő kiállításra, múzeumba, de a színház 40-nél kezdődik négyőnknek... - na így nevelj kulturált gyereket...
Jaaa, és egy könyv 5000-nél kezdődik, ha "ne adj Isten" a gyerek még olvasni is szeret....

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"...azt mondjak nemet a gyereknek úgy, hogy az előttünk lévő család gyerekeinek lóg a szájából a nyalóka, nekik miért szabad, neki meg miért nem. Utálom."
Tehát az tart vissza attól, hogy ne adj xart a gyerekednek vagy simán csak olyasmit, amit nem akarsz, hoyg a másiknak lóg a szájából? Hát te se vagy épeszű.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A mostani sorozatokban általában úgy mutatják, hogy az anya egy erős személyiség, kompetens, mindent kézben tart, az apa meg balek, akit senki nem tisztel és igazából csak a terhére van a családnak. Ebből persze logikusan következik, hogy a nőknek érdemes elválni és...
Már van egy gyerekem, sajnos a második még nincs úton, egy év múlva leszek 30 éves, akkor addig szja mentességet kapok? Mármint annyival többet kapok kézbe? Vagy a munkáltatónak marad több pénze?
Manapság miről szól a keresztelés? Ez egy vallási ünnep/esemény? Ez egy családi alkalom, amikor összegyűlik a család? Esetleg ez is egy kereskedelmi dolog, mint sajnos sok családnál a karácsony, ami igazából arról szól, hogy nagyon szép, meg szórjuk a pénzt...
Hogyan oldható fel az éltető kulturális háttér? Hogyan kommunikálnak, ha nincs közös nyelv?
Gyerekeim összeismerkedtek a környéken újonnan ideköltöző gyerekekkel, akik neveltetésükben is jelentősen különböznek. Cigányosan beszél a kislány, hülyeségekbe próbálja rávenni a lányom (ő persze nem megy bele, mire megkapja h "csicska") A leànyzó 10 éves és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!