Szerintetek hülyeség lenne egy barátommal gyereket vállalni?
Nagyon régóta ismerjük egymást szinte gyerekorunk óta, sosem voltunk együtt csak nagyon jó barátok voltunk/vagyunk a mai napig is.
Egyikönknek sem jött ösze egy normális kapcsolat. És már egy ideje mindketten egyedül vagyunk.
Viszont ö is szeretne gyereket és én is, és mivel nagyon régóta ismerjük egymást elgondolkodtunk mi lenne ha közösen válalnánk gyereket.
Ti mit gondoltok erről?
Nyilván mi fogjuk eldönteni hogy mi lesz csak kíváncsi vagyok mások hogy látják ezt.

válasza:

válasza:Hülyeség. Szerelmes lesz, aztán csinál gyereket mással, te meg ott maradsz egyedül a gyerekkel, aki neki már fölösleges.
Ha 40 körül lennél, még érteném, de feltételezem nem annyi vagy. (Én egyedül vállaltam gyereket 40 fölött, pont emiatt, de fiatalon nem érdemes elengedni.)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én először összeköltöznék, hogy lássam milyen , ha folyamatosan együtt vagyunk az milyen.
Mert:
A gyereket nem lehet kikapcsolni, hibárnálni, ha mégse jó a kapcsolat, őt nevelni , segíteni stb KELL a nagykorúságáig
Ez a "feladat" NEM egy játék, amit elteszem.
Viszont jól el tudjátok cseszni őt is, meg a kapcsolatotokat is.
7, Igen egy fedél alatt.
Ha lesz valmelykünknek párkapcsolata akkor lesz, nyilván akkor kicsit másképp álunk majd hozzá.
De semmiképpen nem a gyerek rovására,hanem hozáalakitanánk az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg két emberre mondhatnám hogy a barátom, az egyikükkel csak online tartom a kapcsolatot úgyhogy rá nem igazán érvényes amit most írok. A másikkal élőben is és nála azt érzem hogy én sokkal kevésbé vagyok fontos neki, mint ő nekem. Meghallgat, beszélget velem, de...
Egy éve járunk és az utóbbi pár hónapban nagyon feltűnő a motiválatlansága. És őszintén zavar is. Én folyamatosan küzdök, mert céljaim vannak az életben. Szeretek élni a hobbimnak, szeretem a munkámat és jó érzés fejlődni benne. Büszke vagyok rá, hogy kevés fizetést...
nagyon megbántam már hogy ilyen hülyeséget kérdeztem tőle.. 3 éve vagyunk együtt.
Sziasztok! Köszönöm, ha türelemmel végig olvasod! 33 éves nő vagyok, van egy barátom, akivel kollégák vagyunk, ő 38 éves. Neki családja van, nekem férjem. A munkahelyen beszélgettünk eleinte általános dolgokról, meséltünk mindketten az életünkről, munkánkról,...
Azt elfelejtettem mondani, hogy a gumi nélküli aktus az utolsó mensim 12.napjan tortent, ezért félek annyira. Most lennék 6hetes, de semmi tünet, se hányinger/hányás, se szédülés, se undor stb. Viszont, egy kicsit fáj a cicim alja, de csak pár napja. (Nem érzékeny...
Elmehetet úgy hogy nem vete észre vagy igyterhes is lehetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!