Írnátok 10éves lánynak kari ajándék ötleteket?

válasza:

válasza:Nálunk 10 éves ikercsajok (húgaim) sztem ruhákat kapnak. Nekünk praktikus (mivel nincs elég), nekik már szórakoztató. Az egyik pici inkább csajos (rózsaszín, lila darabokat), a másik ilyen manga hölgy (lilát és feketét).
22/L

válasza:Hát Hannah Montana nála is nagy szám, de már szerintem minden vele kapcsolatos dolgot megkapott...
Kemény dió.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A só-liszt gyurmát, fényképet már tavaly kaptak a nagyik. 15 hónapos a kislányom. Szeretnék vlamit vele csinálni, esetleg róla, ami nem drága. Köszönöm!
A lánykámnak egy hintacsigát(brendon)akartunk venni,voltunk ma vásárolni,mondtam a férjemnek nézzük meg,s próbálja ki a lánykám. Beleültettük és azzal a lendülettel szállt is ki belőle:(:(:( Oda az ajándék. De mit vegyek????Nektek mi tetszett leginkább a babátoknak??
Ami biztos,hogy megkap az egy verdás sátor és verdás hállozsák valamint Bob mesteres nyomda.A nagyszülöktöl még nem tudom,hogy mit.Várom az ötleteket.
Kisfiú fog születni és szeretnénk őt férjemmel valami különleges ajándékkal üdvözölni. Nagyon szeretjük a magyaros, angyalkás, ezo-s dolgokat viszont általános dolgot nem szeretnénk adni. Van már egy nagy testvér, ő is fiú, úgyhogy sok mindene meglesz már. Várjuk az ötleteket! Köszönjük. :)
Létszíves segítsetek unkaöcsém decemberben tölti be az 1 éves kort. Karácsonyi ajándékot szeretnék neki venni, de fogalmam sincs hogy mi való egy ekkora gyerkőcnek. Műanyag játék plüssből való. A plüssök nem érdeklik. Valami készségfejlesztőt szeretnék neki, de ebből...
Férjem 34 éves, én is annyi vagyok. Van egy 21 hós kislányunk. A városba elég körülményes bejutnunk apa nélkül kocsival, nekem meg nincs jogsim. Nem vagyunk már dedósok ugyanakkor meglepjük egymást valami aprósággal minden évben. De idén kifogytam az ötletekből. Egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!